USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці волинського села через негоду - третій день без світла

2 Липня 2017 09:28
Четвертий день після буревію електрики не їдуть ремонтувати обірвані мережі у селі Новостав, інформує Район Горохів.

Негода позбавила електроенергії обійстя сім'ї Пахайчуків, які проживають на вулиці Середня, ще у четвер 29 червня.

Обірвані лінії електромереж лежать у саду просто на землі, ніхто не знає під напругою чи ні. З того дня люди обдзвонили усі можливі служби – гарячу лінію ПАТ «Волиньобленерго», рятувальників, поліцію.

У суботу, 1 липня, журналісти звернулися до начальника горохівського РЕСу Олексія Харкова за коментарем щодо ситуації. Посадовець запевнив журналістів, що берестечківська аварійна бригада працює, про ситуацію у Новоставі знають і обов'язково приїдуть.

Прочекавши весь день господарі самі зателефонули до Олексія Харкова, однак посадовець замість пояснень просто кинув трубку, не забажавши говорити зі споживачами.

Станом на ранок неділі 2 липня електрики так і не прибули на місце аварії електромереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинь Показати IP 2 Липня 2017 12:11
Вітаю, ЖИВЕМО ПО НОВОМУ! Раніше такої безвідповідальності не було.... Вони думають, що народ - бидло, і безвідповідальність пройде... до пори до часу.. так як вони з народом, скоро народ так буде з ними...
Горохів до Волинь Показати IP 2 Липня 2017 17:27
Вам би наклепи зводити на РЕМ, як я чув люди працюють ці 3 дні до ночі, роблять обриви в інших селах навіть при світлі фар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus