USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Цієї ночі негода знеструмила 50 населених пунктів на Волині

9 Грудня 2013 10:47
Негода позбавила світла 50 населених пунктів на Волині, три з них, у Володимир-Волинському районі, досі без світла. Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради сьогодні, 9 грудня.

Як повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньобленерго», потужний снігопад, який пройшов областю 6-8 грудня, додав роботи енергетикам.
Внаслідок налипання мокрого снігу та поривів вітру протягом трьох днів аварійно вимикалися 18 ліній електропередач та 322 трансформаторних підстанції. Внаслідок таких відключень без електропостачання залишилося 49 населених пунктів, а 11 були знеструмлені частково.
Найбільше від негоди постраждали Ратнівський та Любомльський райони — там без електроенергії були відповідно 18 та 16 сіл. 9 населених пунктів були знеструмлені у Турійському районі, по 4 — у Ковельському, Луцькому та Стровижівському.
Незважаючи на несприятливі погодні умови, роботи з відновлення електропостачання тривали безперервно усі вихідні. Проте новий снігопад у ніч на 9 грудня знову призвів до аварійних вимкнень. На 9-ту годину ранку відключеними були 3 повітряних лінії, внаслідок чого жителі 10 населених пунктів Волині ще змушені чекати на допомогу енергетиків. Більшість знеструмлених сіл знаходяться у Старовижівському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus