USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Негода на Волині знеструмила більше 60 населених пунктів

9 Липня 2015 08:36
Увечері 8 липня на території Волинської області внаслідок шквального вітру і сильних опадів у Луцькому, Локачинському та Іваничівському районах трапилося часткове руйнування житлових та господарських будівель. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Згідно з попередніми даними сільських голів у Локачинському районі, негода призвела до руйнування дахів будинків у чотирьох селах. Зокрема, у селі Привітне частково зруйновано покрівлю 5 житлових будинків, у селах Защитів і Конюхи частково зруйновано дахи 15 житлових будинків та господарських споруд та у селі Білопіль пошкоджено 10 будинків (інформація уточнюється). У Луцькому районі в селі Городище-2 частково розкрито дахи 5 житлових будинків та 2 господарські споруди.

За станом на 7:30 9 липня 2015 року в області знеструмлено 61 населений пункт та 29 частково.

Обсяги та збитки від ­руйнувань уточнюються.

Рятувальні підрозділи ДСНС працювали над розчищенням доріг від повалених дерев. Зокрема, чергове відділення ДПРЧ-15 селища Локачі за допомогою бензопил звільнили проїзд на автодорозі місцевого значення Локачі – Горохів. Працівники ДПРЧ-18 селища Іваничі усунули з проїжджої частини у райцентрі повалене вітром дерево, а співробітники ДПРЧ-17 селища Турійська звільнили від поваленого дерева проїжджу частину на трасі Ковель – Володимир-Волинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus