USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці будинку-руїни виступлять у Волиньраді

20 Червня 2012 13:17
Жителі багатоповерхівки на вулиці Рівненській, 109, яка зазнала часткового руйнування 10 червня, завітають на ХІІ сесію Волинської обласної ради, аби зачитати звернення до очільників України, Волині та Луцька, оприлюднене вчора.

Відповідне рішення вони прийняли під час зборів, які відбулися 19 червня.

Варто зауважити, на зустріч прийшли приблизно 30 осіб, а обговорювали лише одне питання: виступ під час чергової сесії облради.

Зокрема визначили 4-х осіб, які перебуватимуть у сесійній залі та проситимуть виступу. Також домовилися про те, що на Київському майдані зберуться решта мешканців будинку-руїни, аби продемонструвати депутатам «єдність людей».

Щоправда, дехто висловлював занепокоєння щодо того, чи їм «дадуть слово». Але їх заспокоїли, сказавши, що під час позачергової сесії Луцької міськради представник мешканців Наталя Шавула виступала перед обранцями громади.

Також люди вирішили, що зачитають депутатам Волиньради звернення до керівників держави, області та міста. Нагадаємо, його оприлюднили вчора.

Наразі мешканці будинку-руїни все ще не визначилися, чи найматимуть адвоката, який захищатиме їх права, якщо вони оскаржуватимуть рішення експертної комісії з Рівного, що визначає причини руйнування.

До слова, люди неодноразово висловлювали свою недовіру фахівцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
D Показати IP 20 Червня 2012 15:18
ХАЛЯВА ПРІЙДІ!!!11

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus