USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На будинку у Луцьку - дельфіни і русалка. ФОТО

6 Серпня 2015 07:00
Мешканці будинку у Луцьку розмалювали двір та стіни будинку. Про це повідомляє Район. Луцьк.

Так, у дворі на вулиці Федорова, 1 "плавають" дельфіни і русалка. Художник Володимир Ісаков нещодавно розпочав роботу. Каже, що залишилося домалювати дрібні деталі. Морський сюжет вибрали невипадково – у планах звести на дитячому майданчику корабель, як у вікінгів, сміється художник.


У цьому дворі мешканці самотужки здійснюють благоустрій. Ініціатори – Юрій Слива та В’ячеслав Перлов. Облаштуовують двір за кошти самих мешканців, частину додають своїх.

Зі слів Юрія Сливи, на облаштування прибудинкової території вже використали 60 тисяч гривень. За ці кошти пофарбували й оновили дитячий майданчик, встановили тенісний стіл, який стійкий до погодних умов, зараз розмальовують стіну, планують закупити смітники. Також хочуть розмалювати трансформаторну будку в українському стилі.


У планах дворових активістів використати на облаштування 120 тисяч гривень. Юрій Слива розповідає, що побачив в інтернеті дитячу гірку, але її вартість – 50 тисяч гривень. Каже, що аж ніяк не гіршу і вдвічі дешевшу замовить на луцькому підприємстві.

А поки художник Володимир Ісаков працює, здивовані лучани підходять і милуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2015 08:09
Володимир Ісаков вам бути депутатом!!!!
ната Показати IP 6 Серпня 2015 11:36
а Ви бачили двір на дружби народів 10 ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus