USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці будинку, зведеного 1964 року в Луцьку, живуть під дахом-решетом. ВІДЕО

8 Вересня 2008 09:09
Жителів будинку №17, що на вулиці Зої Космодем’янської у Луцьку, лякають дощі, оскільки дах їхньої оселі схожий на решето. Про аварійний стан будинку розповіла його мешканка Тетяна Оксинтович, – повідомляє 8 вересня репортер «Волинських Новини».
 
Вік будинку – 44 роки. І за весь цей час, за словами пані Оксинтович, він підлягав ремонту в кращому випадку лише один раз. Тому і не дивно, що наразі він перебуває в аварійному стані.
 
Тетяна Оксинтович, провівши «екскурсію» по будівлі, показала дірявий дах. Вона скаржиться, що старий шифер постійно обвалюється, створюючи шум не тільки в день, а й в ночі. Комин також уже не може похвалитися цілісністю, і цегла, що відвалюється, псує ту ж саму покрівлю даху. Тому коли йде дощ, непереливки усім мешканцям верхнього третього поверху, оскільки вода протікає через стелю і лишає коричневі сліди на стінах помешкань.
 
Таку ж пляму можна спостерігати і на сходовому майданчику. Якщо ще у власному помешканні люди роблять ремонти, то поза квартирою, вважають жителі, це вже справа ЖЕКу, який закріплений за будинком. Також на сходах вибита дірка у стіні. Нею, за словами Тетяни Оксинтович, мешканці будинку «милуються» ще з минулорічного свята Пасхи. А з’явилася діра внаслідок ремонтування водостічної труби, яку прорвало. «І то не хотіли йти ремонтувати, поки не заплатили», – поскаржилась мешканка на сантехніків.
 
Крім того, принаймні раз на рік у підвалі прориває вода, поламані зовнішні водостічні труби, від вологи руйнується фундамент. Як розповіла пані Оксинтович, експерт від міської ради, що приходив два роки тому, виніс такий висновок: «У вас ще будинок у нормальному стані. Є ще гірші».
 
Усі заяви у ЖЕК №6 від мешканців будинку №17 на вулиці Зої Космодем’янської лишились поза увагою, оскільки до цього часу не було розпочато жодних ремонтних робіт. Хоча ще у липні, за словами Тетяни Оксинтович, приходили з міськради й обіцяли поміняти дах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Німець Показати IP 8 Вересня 2008 12:29
З таким головою, як Шиба, скоро все місто буде в руїнах. Треба обєднуватись та гнати його з Луцька.
Петрович Показати IP 8 Вересня 2008 12:51
А може треба ремонтувати дах а не гнати на владу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus