USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мешканцям вулиці, яка «з'їжджає» у Стир, радять писати листи

23 Червня 2015 09:29
Писати листи-звернення в департамент ЖКГ міста радять мешканцям вулиці, яка "з'їжджає" у Стир. Про це інформує Район Луцьк.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли, що на жахливий стан дороги скаржаться мешканці вулиці Рогової (бічна вулиці Ковельської). У міськраді на це кажуть, що ремонт покриття поки що зробити не вийде.

Належного дорожнього покриття на вулиці немає вже більше 20 років. Асфальт повністю розбитий. Дорога вкрита каменем та щебенем. Під час злив вулицю затоплює, а дорогу "зносить" до річки.

Громада вважає себе забутою, мовляв, дороги ремонтують навіть там, де менші проблеми, а їхню вулицю оминають увагою. У міськраді поки що зарадити незручностям не можуть:

"Знаємо про цю проблему. Справді, мешканців після дощу підтоплює. Проте на сесію міськради не винесено це питання. А в планах ремонтних робіт на 2015 рік немає пункту, щоб проводити роботи по цій ділянці. Раджу мешканцям вулиці Рогової письмово звернулися з проблемою в департамент ЖКГ, тоді там спробують вирішити це питання", - зазначив заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк.

Вулиця Рогова (колишня вулиця Пролетарська) налічує 34 індивідуальні житлові будинки. З 1 червня 2013 р. вступило в силу рішення Луцької міської ради "Про перейменування вулиць міста Луцька". Вулиці повернули назву, що існувала до Другої Світової, за Польщею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus