USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканцям вулиці Львівської презентували проект реконструкції двору

4 Квітня 2019 11:47
Двір на вул. Львівська, 63, 63а в дощову погоду вкривався суцільними калюжами, які затоплювали під’їзди, а людям обіцяли ремонт упродовж багатьох років. Новій команді Луцької міської ради вдалося перейти від слів до діла, тож незабаром, із 1 травня, ремонтні роботи у цьому дворі будуть розпочаті. А вчора, 3 квітня, посадовці презентували мешканцям проект реконструкції двору, щоб люди могли висловити своє бачення та внести пропозиції, які будуть використані у проекті.

На зустріч із мешканцями двору, де вже зовсім скоро відбудеться ремонт, завітали перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, керівник департаменту ЖКГ Юрій Крась, директор ЖКГ № 2 Володимир Рижук, депутат Луцької міської ради Сергій Савчук.
Григорій Недопад розповів, що презентація проекту майбутнього капремонту вже стала доброю традицією в Луцьку, адже люди повинні знати, яких змін зазнає їхній мікрорайон. Чимало мешканців завітали на збори і досить активно обговорювали проект, визначаючи місця для паркування, ширину доріг і тротуарів, встановлення дитячого майданчика, необхідність зрізання дерев тощо. Деякі пункти проекту викликали протиріччя між сусідами, однак всі зауваження будуть враховані у процесі здійснення капремонту.

«Із потеплінням ми одразу приступили до ремонтних робіт в різних районах Луцька, – розповів Григорій Недопад. – Щодо ремонту дворової території на вул. Львівська, 63, 63а оголошено тендер, ми зустрілися з людьми, вислухали всі їхні побажання, використовуючи комплексний підхід до нашої роботи. Протягом всього періоду ремонту будемо інспектувати стан проведення робіт і робити все для того, щоб мешканцям жилося комфортно. У цьому дворі буде розширено проїжджу частину біля будинку 63а, зміняться паркувальні зони, за бажанням жителів вони будуть розширені. Також тут встановимо сучасне LED-освітлення із переміщенням електроопор, буде встановлено дитячий майданчик, узгоджений з мешканцями. Дорогу заасфальтують із дотриманням усіх державно-будівельних норм, а тротуари та пішохідні доріжки викладуть бруківкою».
Присутні на зборах лучани охоче вносили свої поправки до проекту та висловлювалися у підтримку проведення довгожданого ремонту. Розповідають, що в дощову погоду їхній двір перетворювався у суцільну калюжу, а через неправильний нахил вся вода стікала у під’їзди. Однак, вже зовсім скоро цей двір матиме зовсім інший вигляд, він стане сучасним і комфортним для життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Стомленийвідбрехунів Показати IP 4 Квітня 2019 12:32
напевно скоро вибори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus