USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мрії мешканців Луцького будинку престарілих втілили у життя

9 Січня 2020 07:00
В Луцькому геріатричному пансіонаті відбулося справжнє Різдвяне диво - мрії тутешніх мешканців під час святкового концерту втілили в життя більше 100 людей з усіх куточків Волині та навіть із закордону.

До проекту втілення мрій, який започаткувала волонтерка Анастасія Рудик, долучився народний депутат України Вячеслав Рубльов.

У другий день Різдва для мешканців пансіонату організували святковий концерт, на який прийшли чи не усі, хто проживає у закладі. На столі перед сценою - стіл, на якому у гарних обгортках – виконані «мрії» мешканців пансіонату.

«У них різні мрії. Хтось хоче спробувати манго, бо ніколи його не куштував, хтось мріє про полуничне варення, а хтось – побачити рідних. Звісно, що деякі мрії ми не можемо втілити просто сьогодні, як от поїздка до рідних, тому будемо їх здійснювати вже весною», - каже Анастасія Рудик.

Як розповідає волонтерка, вона почала збирати мрії мешканців геріатричного пансіонату на початку грудня 2019 року.

«Було дуже страшно, бо боялася що не зможу здійснити те, про що мріють мешканці геріатричного пансіонату. Але все вийшло – дуже багато всього принесли і привезли люди, які відгукнулися на цей проект», - розповідає Анастасія.

«У нас проживає 151 мешканець і зараз, під час різдвяних свят, їх відвідує дуже багато волонтерів. Але це вперше, коли такий масштабний захід відбувся в нашому закладі. Для людей це було як для дітей – вони з нетерпінням його очікували. Питали, дивилися, що привезли. І це неймовірно приємно», - каже директорка закладу Алла Гнатюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: «АЖ ЖИТИ ХОЧЕТЬСЯ»: ЛУЦЬКІ ШКОЛЯРІ ПРИВІТАЛИ МЕШКАНЦІВ ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ ЗІ СВЯТАМИ
Мрій, які написали мешканці пансіонату і які зібрала волонтерка було близько сотні – частина мешканців закладу, на жаль, прикуті до ліжка. До втілення мрій долучився і народний депутат Вячеслав Рубльов. Так, зокрема, один із мешканців мріяв про зручний ортопедичний матрац. Саме цю мрію і втілив нардеп.

«Моя дружина познайомилася з Анастасією і підключила мене до цього виконання мрій. Ми домовилися з Анастасією, що привеземо матрац і ще додатково – електробритву. Такі заходи для мешканців геріатричного пансіонату дуже важливі, адже вони відчувають тепло та турботу за них, а ще мають змогу подивитися різдвяний концерт і послухати колядки», - підкреслив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Січня 2020 11:00
Молодці!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus