USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканців 34 квартир у Піддубцях відрізали від водопостачання

9 Грудня 2008 16:12

На особистий прийом громадян до заступника голови облдержадміністрації Василя Дмитрука звернулася громада із села Піддубці Луцького району. Жителі скаржились на відключення від водопостачання тридцяти чотирьох квартир, що по вулиці Шкільній у населеному пункті. Про це 9 грудня інформує репортер «Волинських Новин».

Артезіанська свердловина з якої до домівок надходить вода є на балансі сільської ради, – розповіли жителі Піддубців. «27 жовтня приїхав трактор і без будь-якого попередження перебив трубу, якою надходила вода», –  запевняли громадяни.
Сільський голова пояснив інцидент – ви не платите, – розповідали стурбовані мешканці. «Ми довели, що платимо. Після цього воду подали до школи, а в будинках її досі нема».
Платять за послуги із водопостачання місцеві жителі у касу сільської ради без будь-яких договорів по 10 гривень з квартири щомісяця. До того ж, стверджували жителі, і раніше воду неодноразово перекривали.
Сільський голова Піддубців уникає зустрічі. І тому питання водопостачання досі залишається не вирішеним, – скаржились вони Василю Дмитруку. Натомість пан Дмитрук пообіцяв вирішити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Грудня 2008 12:55
Ну-ну, чекайте коли підключать воду.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus