USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Металіст» — «Волинь»: напередодні матчу

5 Березня 2016 12:27
Три місяці зимових канікул у нашому футболі пролетіли, наче три тури, і чемпіонат України відновлюється. Перший суперник “хрестоносців” у чемпіонаті — харківський “Металіст”. “Волинь”учора провела тренування у Луцьку і відбула потягом до Харкова. У суботу о 12.00 свій матч зіграють молодіжні команди, а увечері відбудеться передматчеве тренування основи. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

О 19:30 в неділю, 6 березня, чекаємо стартового свистка арбітра Миколи Балакіна, який розпочне матч Металіста та Волині.

Передматчеві розклади. Команда Олександра Севидова провела взимку фактично три повноцінних збори — один на власній базі під Харковом і два — у Туреччині. В активі команди Олександра Севидова — десять спарингів (+4=3-3,

12:12) і намагання з останніх сил укомплектувати команду, яка у грудні-січні почала розвалюватися на очах під тягарем боргів. З “Металіста” пішла більша частина провідних виконавців — Куліш (Олександрія), Назаренко (Дніпро), Худжамов і Льопа (Академія Пушкаша, Угорщина), Ковальчук (Туреччина), Путівцев (Термалік, Польща), Довгий (Ворскла), Гришин (Шахтар), Бєседін (закінчення оренди), Нойок, Курілов, Сидоренко і Рудика (вільні агенти). Севідову і його спортивному директору Бойцану довелося правдами-неправдами переконувати нових футболістів прийти в клуб із боргами по зарплаті і домогтися реєстрації цих новачків в обхід існуючій забороні ФФУ.

Відтак, найістотніше поповнення в шерензі Севидова — це грізний колись Сергій Кузнецов, який півтора роки взагалі у футбол на високому рівні не грав, екс-кіпер “Карпат” Ільющенков, орендований у “Динамо” Дмитро Харатін (капітан динамівських U-21 і U-19) і екс-захисник розваленого “Металурга” Олександр Каплієнко. Тому матч проти “Волині” буде фактично першим офіційним матчем майже повністю онолвеного “Металіста”.

Лідери сучасного “Металіста” - це центрбек Полянський, захисник Соболь, нападники Бобко і Прийомов. В заключному поєдинку другого турецького збору команда Олександра Севидова програла мінському “Динамо” 2:4. Харків’яни грали у такому складі: Ільющенков, Зубейко (Рижук 74), Полянский, Зотько, Соболь (Родіч 68), Харатін, Касьянов, Третьяков, Синиця (Капліенко 58), Бобко, Прийомов.

Цей склад, звісно, й рівняти не можна з командою, яка в серпні минулого року відстояла у Луцьку нічию 2:2 (Матей, Діденко — Путівцев, Чурко). Причому тоді “Металіст” останні півгодини грав удесятьох. Кадрові пертрубації кардинально змінили обличчя Волині і Металіста за півроку. Тим цікавіше буде побачити матч команд, які перебуваючи в кризі, намагатимуться битися за свою честь.

Крайній матч. 7 серпня 2015 р. Ліга Парі-Матч, 4 тур. Волинь – Металіст – 2:2. Луцьк, Авангард, 4 000.

Голи: Матей (2, з пен.), Діденко (34) – Путівцев (33), Чурко (79).

Волинь: Шуст, Насонов, Жуніч, Шабанов, Польовий (Шіш, 35), Горопевшек, Кравченко, Герасимюк (Політило 67), Матей, Кобахідзе (Мемешев, 71), Діденко.

Металіст:Погорілйй, Рижук, Полянський, Путівцев, Соболь, Ковальчук (Назаренко, 75), Довгий, Рудика, Чурко (Нойок, 89), Льопа, Беседін (Куліш (90+2))

Попередження: Насонов (36), Шіш (68) – Погорілий (2), Довгий (21), Рудика (54), Бесєдін (86).

Вилучення: Довгий (65, 2 жк)

Матей реалізував на старті матчу пенальті, зароблений Кобахідзе, а потім форвард “Волині” Анатолій Діденко забив п’ятою після проходу Кобахідзе та пасу Герасимюка.

Свої-чужі. Відразу троє "хрестоносців" палають бажанням зіграти якомога краще проти свого колишнього клубу - Богдан Шуст, Анатолій Діденко і Андрій Богданов.

Історія протистоянь. В чемпіонатах України команди зіграли в еліті 23 матчі. Шість разів вигравала «Волинь», чотири рази фіксувалася нічия, 13 матчів – за «Металістом». До останнього показника слід врахувати й технічну перемогу харків’ян у грудні позаминулого року – 0:3. Матч минулого сезону у Харкові закінчився нічиєю 3:3.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
не лучанин Показати IP 5 Березня 2016 12:39
а що буде з молодіжною командою після знищення "Волині"?
лучанин до не лучанин Показати IP 5 Березня 2016 13:53
Молодіжна команда якраз і буде новою командою. зараз в заявці 53 гравці, буде 33. Можливо буде 40, тоді будуть грати в другій лізі плюс чемпіонат ю-19.
Andrij до не лучанин Показати IP 6 Березня 2016 18:56
Za 3.000 gruven na misjaz tilku napevno molodizka i pogodutsja gratu.....
не лучанин -л учанин Показати IP 5 Березня 2016 18:00
дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus