USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» - «Металіст»: напередодні матчу

7 Серпня 2015 09:16
Сьогодні на «Авангарді» відбудеться один з найцікавіших домашніх матчів «Волині» у першому колі - ФК «Волинь» приймає ФК «Металіст» із Харкова. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

Обидві команди приблизно однаково почали сезон і перебувають у верхній частині турнірної таблиці. Харків’яни ще не програвали в чемпіонаті і мають 5 очок, лучани по разу виграли, зазнали невдачі і зіграли у нічию й мають 4 очка в активі. Тому у п’ятницю на «Авангарді» буде класична битва за 6 очок.

Під час останнього побачення цих суперників кадровий потенціал Віталія Кварцяного та Олександра Севидова істотно змінився, особливо це стосується «Металіста», який втратив кістяк команди.

ОСОБИСТИЙ ФАКТОР

Найкращими бомбардирами цих протистоянь команди є футболісти ,які вже не виступають в Україні і колись грали за «Волинь». Ерік Бікфалві та Марко Девіч забили по 4 голи – відповідно у ворота «Металіста» та «Волині».

Також по чотири голи волинянам забивали Кристальдо і Хав`єр.

У ймовірних складах відзначимо наявність гравців, які колись виступати за суперника. За «Металіст» грає колишній «хрестоносець» Олексій Довгий – сезон 2009-2010 років (перша ліга). Ворота «Волині» захищає екс-металіст Богдан Шуст, який до того ж має неврегульовані фінансові проблеми із харків’янами.

Дискваліфікованих у складі суперників немає.

ІСТОРІЯ

В чемпіонатах України команди зіграли в еліті 22 матчі. Шість разів вигравала «Волинь», тричі фіксувалася нічия, 13 матчів – за «Металістом». До останнього показника слід врахувати й технічну перемогу харків’ян у грудні минулого року – 0:3. Різниця забитих-пропущених голів така: 28:45

У Луцьку статистична перевага у «Волині»: +6=1-3; у голах – 19:20.

Востаннє у Луцьку «Волинь» вигравала у «Металіста» у вересні 2012 року (2:1, забивали Бікфалві і Суботич у господарів та Вілліан у гостей).

У минулому сезоні у Харкові команди зіграли безкомпромісний поєдинок 3:3, а в Луцьку гру перервали на 89 хвилині за рахунку 1:2. Вболівальники, побачивши рівень суддівства у матчі, вибігли на поле… Згодом КДК ФФУ виніс вердикт по тій справі – технічні 0:3 на користь «Металіста».

До історичної складової віднесемо й проникливу хореографію волинських ультрас, які на матчі у квітні 2014 року підсвітили гігантські рядки з поезії Василя Симоненка: «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе».

ОФІЦІОЗ

Отож, чекаємо вболівальників у п’ятницю 7 серпня на «Авангарді». Домашня арена «Волині» готова до проведення поєдинку – на «Авангарді» тривають роботи із облаштування сучасних легкоатлетичних секторів, але й жодним чином не заважає проведенню поєдинків.

Квитки та офіційні програмки поєдинку продаються у касах стадіону.

Поєдинок лучан і харків`ян обслужить суддівська бригада на чолі із Сергієм Лисенчуком.

Відтак – усі на «Авангард»! Видовище обіцяє бути феєричним. Початок матчу о 19.00 годині.

Телетрансляцію матчу проведе канал «2+2», коментуватиме поєдинок Володимир Звєров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus