USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мей погодилася відтермінувати Brexit до 31 жовтня

11 Квітня 2019 12:27
Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей погодилася на пропозицію ЄС щодо відтермінування Brexit до 31 жовтня цього року.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Sky News.

«Тереза Мей погодилася відтермінувати Brexit до Хелловіна після того, як лідери ЄС запропонували їй ще одне продовження дії статті 50 (Угоди про ЄС – ред.) на нічному саміті у Брюсселі», – йдеться у повідомленні.

Згідно з домовленістю, якщо британський парламент все ж таки проголосує за угоду про вихід країни з ЄС до 31 жовтня, то Британія може залишити блок раніше нового дедлайну.

Сама Мей висловила розчарування, що країна досі не залишила ЄС.

«На цей момент Британія вже мала б вийти з ЄС і мені щиро шкода, що я не змогла переконати парламент схвалити угоду, яка дозволяє впорядкований вихід», – заявила вона.

Як повідомлялося, Європейська рада продовжила термін виходу Британії з ЄС до 31 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus