USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мей представила план «Б» щодо Brexit

22 Січня 2019 11:24
Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей представила свій план «Б» щодо Brexit.

Про це повідомляє «Голос Америки».

Викладаючи свої плани, Мей заявила, що дослухалася до законодавців з приводу політики під назвою «бекстоп», яка покликана гарантувати, що після виходу з ЄС не буде митних перевірок на кордоні з Ірландією.

Євросоюз наполягає, що не має наміру змінювати умови раніше досягнутої угоди.

Опоненти Мей реагують скептично. Лідер опозиції Джеремі Корбін з Лейбористської партії заявив, що Мей знаходиться «в глибокій стадії заперечення».

Нагадаємо, що 15 січня британський парламент не підтримав угоду про вихід з ЄС. Після провалу голосування за Brexit в Британії ініціювали вотум недовіри уряду Мей. Втім, 16 січня парламентарі не підтримали відставку уряду.

За даними ЗМІ, британські парламентарі готують законопроект, за яким можливо буде відкладений процесс виходу країни з ЄС.

Ірландія заявила, що не братиме участі у двосторонніх переговорах щодо Brexit, віддаючи перевагу веденню переговорів тільки як частина Євроcоюзу.

Парламент Великої Британії 29 січня обговорить та проведе голосування щодо так званого «плану Б» прем’єр-міністра Терези Мей щодо виходу країни з ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus