USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Brexit може не відбутися, – Тереза Мей

15 Липня 2018 09:29
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей заявила, що спроби парламенту зірвати план виходу країни зі складу Євросоюзу ставлять під сумнів проведення Brexit.

Про це передає Reuters.

"Моє послання країні в цей уїк-енд просте: нам потрібно зосередитися на цілі. Якщо ми цього не зробимо, ми ризикуємо опинитися без Brexit", - заявила Мей.

Вона повідомляли також, що в наступному раунді переговорів sз ЄС Велика Британія займе жорстку позицію.

"Деякі люди запитують, чи є наша угода про вихід із ЄС тільки відправною точкою, з якої ми почнемо регресувати. Дозвольте мені внести ясність. Наша угода про Brexit - це не якийсь довгий список побажань, з якого учасники переговорів можуть вибирати. Це цілісний план sз набором результатів, які не підлягають обговоренню", - заявила Мей.

Великобританія вийде зі складу Євросоюзу 29 березня 2019 року. Після цього настане перехідний період, який триватиме до 31 грудня 2020 року.

Британці висловилися за вихід країни зі складу ЄС на референдумі в червні 2016 року, підтримавши його 52 відсотками голосів. Опозиційні британські політики, налаштовані проєвропейськи, вимагають провести повторний референдум, посилаючись на те, що багато британців в 2016 році не усвідомлювали всіх наслідків свого рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 15 Липня 2018 10:06
а наслідки для британії будуть невтішними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus