USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мей визнала недоліки допомоги постраждалим під час пожежі у Лондоні

18 Червня 2017 12:10
У Лондоні пройшли кілька акцій протесту з вимогою відставки прем'єра Прем'єр-міністр Великобританії. Сама ж Тереза ​​Мей після протестів визнала, що організація першої допомоги потерпілим при пожежі в 24-поверховому будинку Grenfell Tower в центрі Лондона виявилася не досить добре забезпечена.

Про це йдеться в офіційній заяві канцелярії прем'єр-міністра Великобританії, інформує РБК-Україна.

"Реакція наших служб оперативного реагування, Національної системи охорони здоров'я і місцевої громади була героїчною. Але, чесно кажучи, надання підтримки сім'ям, які потребували допомоги, і надання їм основної інформації в перші години після цієї жахливої ​​трагедії, не було забезпечено досить добре", - йдеться в заяві Мей.

Так, заява була опублікована після того, як в суботу, 17 червня, глава уряду зустрілася з потерпілими в пожежі і родичами загиблих.

"Я почула про ці проблеми, і я наказала негайно вжити заходів з надання допомоги родичам жертв і залишилися в живих", - пояснила прем'єр-міністр.

Нагадаємо, сильна пожежа сталася в багатоповерхівці Grenfell Tower в ніч на 14 червня. Будівля, в якій знаходилося 120 квартир, згоріла майже повністю. У результаті загинули 70 осіб, пошуки тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus