USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Лондоні горить популярний серед туристів ринок

10 Липня 2017 08:15
В ніч з 9 на 10 липня у Лондоні сталася чергова масштабна пожежа – на цей раз на ринку Camden Lock Market. Про це йдеться в повідомленні протипожежної служби Лондона у Facebook, інформує УНІАН.

До боротьби з вогнем було залучено понад 70 рятувальників та 10 пожежних машин. Зазначається, що перший, другий і третій поверхи і дах будівлі на ринку були пошкоджені внаслідок пожежі. Будинок містив низку різних підприємств.

Керівник пожежної станції Девід Рейд, який був на місці події заявив: "Екіпаж наполегливо працював, щоб приборкати вогонь і не допустити його поширення на сусідні будинки". Бригада була викликана в 23:57 в неділю ввечері (9 липня), пожежу рятувальники взяли під контроль о 02:50 (10 липня). Причини пожежі встановлюються. Про постраждалих чи жертв інформації немає.
Нагадаємо, сильна пожежа сталася в багатоповерхівці Grenfell Tower в ніч на 14 червня. Будівля, в якій знаходилося 120 квартир, згоріла майже повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus