USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Межі Чорнобильської зони переглянуть

15 Грудня 2015 12:33
Переглянути кордони територій Чорнобильської зони відчуження доручив Президент Петро Порошенко Кабінету міністрів до 1 липня 2016. Про це повідомляє «Gazeta.ua» із посиланням на прес-службу глави держави.

Серед доручень уряду – у шестимісячний строк внести пропозиції щодо створення Чорнобильського біосферного заповідника, а також забезпечити до 1 липня 2016 перегляд та уточнення меж територій зон відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, проведення інвентаризації земель, їх належної оформлення та реєстрації прав на землю.

Також Кабміну доручено розробити план заходів, передбачивши, зокрема заходи щодо поліпшення умов соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, ліквідаторів.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що чорнобильці Волині досі не почуті державою. Водночас, адресну допомогу вони можуть отримати від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus