USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Мігранти прорвалися з Білорусі до Польщі, постраждав військовий

12 Грудня 2021 15:00
Прикордонна служба Польщі повідомила у неділю, 12 грудня, що група мігрантів намагалася прорватися через польсько-білоруський кордон.

Про це пише «Європейська правда».

Інцидент стався у районі населеного пункту Черемча у Підляському воєводстві.

«Сьогодні на ділянці, що охороняється прикордонним постом у Черемчі, група із 55 агресивних людей проривалася через кордон. Одного військовослужбовця вдарили каменем по обличчю, йому на місці надали медичну допомогу», – йдеться у заяві польських прикордонників у Twitter.
За словами прессекретаря прикордонної служби Анни Михальської, групі мігрантів вдалося перейти кордон, але потім усіх затримали та відвезли до кордону.

Читати ще: Загроза з боку Росії і міграційна криза: в Луцьку зустрілися заступники глав МЗС України, Польщі та Литви

Вона також повідомила, що вчора було затримано семеро громадян Іраку, які перетнули польсько-литовський кордон.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Народна прокуратура Показати IP 12 Грудня 2021 17:47
Основний винуватець цього - сама Європа. Очільники західних країни живуть у якому своєму вигаданому, далекому від реальності світі з рожевими поні, феями і утопічними ідеями мультикультуральності. Якби не влаштовували тепличні умови життя для всієї цієї наволочі, вони б туди не перлись. Акби ЄСПЛ не прийняв провокативного рішення про заборону безумовного видворення цих "мігрантів", котрі прорвались в Польщу і необхідність розгляду їх звернень про надання міфічного політичного притулку, вони б не активізовувались. Тепер головне - прорвати кордон і все, бінго!!!, ти у Європі
До народна прокурату Показати IP 12 Грудня 2021 19:00
А що, кордони Європи відразу за Іраном, Афганістаном..і тп? То, все ж, може винуватий той, хто звіз тих людей до європейських кордонів?
Народна прокуратура до До народна прокурату Показати IP 12 Грудня 2021 19:46
Ще скажи, що їх туди насильно звезли. Прокинься, Білорусь - це так, дрібниця, наслідок. Ніби не знаєш, що вони в Європу лізуть вже десятиліттями. І через нашу країну у тому числі. І плавзасобами через Середземне море.
Анонім Показати IP 12 Грудня 2021 19:41
Колючий дріт і мінне поле. І проблеми немає
Олесь Показати IP 12 Грудня 2021 19:46
Хай біжать , німці вже аусвайси приготували бо путя ще підвезе ... нічого страшного хай їх пестять і лілеють ... тепер це новий тренд , мода . Половина з них реальні бойовики , чекаемо кіно далі чим скінчится .
До народна прокурату Показати IP 13 Грудня 2021 00:02
Уяви, не насильно, а- за гроші(за нормальні такі гроші)...ще й на тому с..чари урвали. Так, "лізуть", з особливою завзятістю, коли молі це потрібно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus