USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На кордоні Білорусі та Польщі сотні мігрантів з палицями кинулися на штурм огорожі. Відео

15 Листопада 2021 14:42
Величезний натовп мігрантів намагається штурмувати кордон Польщі на КПП Брузги-Кузніца. Сотні людей почали розбирати загородження.

Про це повідомляє пресслужба прикордонної служби Польщі, пише УНІАН.

15 листопада колона нелегалів у супроводі білоруських силовиків рушила зі стихійного табору до кордону. Натовп розтягнувся майже на кілометр.

Частина людей спробувала зламати огорожу з колючого дроту на польському кордоні. Перед цим вони зламали огорожу з боку Білорусі, були чутні постріли. У багатьох нелегалів в руках палиці. Крім того, частина людей на КПП проводять своєрідний сидячий страйк.

При цьому польські військові стоять стіною, підтягнули водомети та вертоліт. Яких-небудь активних заходів поки не вживають.

За словами офіційного представника Держприкордонкомітету Білорусі Антона Бичковського, білоруські силовики забезпечують безпеку та порядок.

У свою чергу заступник голови Міністерства внутрішніх справ Польщі Мацей Васик повідомив у Twitter про тисячі мігрантів, які йдуть до кордону та запевнив, що польські служби готові до будь-якого сценарію.
Нагадаємо, Литва і Латвія, А також Польща і Естонія звинувачують владу Білорусі у використанні нелегальних мігрантів як зброї в так званій гібридній війні проти ЄС. Вони закликали ООН вжити заходів щодо білоруського керівництва через заохочення іноземців до незаконного перетину кордонів Євросоюзу.

Також ці країни посилили охорону своїх кордонів, зокрема Литва почала будівництво загородження на кордоні з Білоруссю. Також Литва вперше в історії країни після відновлення незалежності ввела режим надзвичайного стану на частині території через критичну ситуацію з мігрантами на кордоні з Білоруссю.

Тим часом Польща підвищила бойову готовність військ територіальної оборони на кордоні з Білоруссю. Уряд Польщі звинувачує Лукашенка в організованій доставці біженців з кризових регіонів до зовнішнього кордону Євросоюзу.

Щодо Олександра Лукашенка у Німеччині почали розслідування із-за напливу нелегалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 15 Листопада 2021 14:44
Жители Берлина вышли на акцию в поддержку беженцев, находящихся на белорусско-польской границе. Люди требуют, чтобы польская хунта прекратила насилие и организовала гуманитарный коридор. Люди пришли с плакатом "откройте границы" и фотографиями детей, которых голодом и холодом истязает польский режим.
ботоксШМЯК до Анонім Показати IP 15 Листопада 2021 15:13
Ну ви й тубі, на тих ботофермах! Вам що зовсім мозги боярою вимило?
Анонім до ботоксШМЯК Показати IP 15 Листопада 2021 16:16
Пшол вон.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Листопада 2021 17:02
100% попадання. Тролятина вскрилась...
Олександр Показати IP 15 Листопада 2021 15:15
Я б на місці поляків впустив би їх усіх й відразу посадив в автобуси та відправив би в Німеччину - ті дурні всю цю кашу заварили, то й нехай приймають собі мігрантів далі. Не більш як за 20-30 років корінні німці будуть боятися "пукнути" в своїй країні без дозволу всяких чорних і азіатів. Костели будуть не просто закривати, а віддавати під мечеті. Щоб так власними руками довести Європу до ручки! Віддали б ці сотні мільярдів для забезпечення добробуту і безпеки цих "мігрантів" на їх батьківщині (знайшли б способи). Зате українці, які в Європу хочуть геть не для того, щоб на шию вилізти, ледь безвіз отримали
Сябррррр Показати IP 15 Листопада 2021 15:25
Хороший трактор "Беларусь" порвёт польскую стену на немецкий крест. А если мигранты купят машинку-самосвал "Белаз", то даже танки убегут, чтобы не раздавила.
Анонім до Сябррррр Показати IP 15 Листопада 2021 15:49
А если ты протзвееш, то поймеш насколько ты туп и смешон.
Анонім Показати IP 15 Листопада 2021 16:16
И ещё интересно - куда подевались все эти митинги и демонстрации в европейских городах с гостеприимными бюргерами и бодрыми пенсионерками, держащими плакаты "Refugees, welcome!"? Уже наелись, или тогда, в 2015 это всё было только ради картинки? Смотрите, мол, какие мы гуманные!
А до Анонім Показати IP 15 Листопада 2021 18:07
мне интересно-почему они не бегут в рассею и почему вот такие как ти боти так пекутся о беженцах! о рассєи не думаешь.что ждет ее?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus