USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мільярд гривень із бюджетів області – на депозитах

22 Травня 2018 12:13
Цього року зафіксовано збільшення кількості випадків розміщення коштів із обласних, районних і місцевих бюджетів на депозитах у банках.

Про це йшлося під час наради в голови Волинської облдержадміністрації 22 травня.

Керівник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак розповів, що станом на 1 травня на депозитах розмістили 1 мільярд гривень таких коштів, що на 46 % більше, ніж рік тому.

У квітні на депозити в області поклали 140 мільйонів гривень. Своєю чергою, дохід від вкладень за 4 місяці поточного року склав 18 мільйонів гривень.

Найбільше депозитів розміщують за рахунок коштів обласного бюджету та бюджетів міст обласного значення, районних бюджетів і ОТГ.

Михайло-Мирослав Леміщак зазначив, що депозити можна розміщувати передусім у державних банків. Тож найбільше депозитів розміщено в Ощадбанку та Укргазбанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 22 Травня 2018 12:39
Гроші мають працювати і забезпечувати розвиток громади! Що це за підходи, -гроші в торбу і сидять раденькі? Будуйте, ремонтуйте, розвивайте свої громади!
123 Показати IP 22 Травня 2018 12:44
Не розумію, що автор цієї статті хотів сказати...плакати треба. Це говорить про те що керівники не вміють освоювати кошти, спрямовувати на розвиток міст, сіл, селищ...А хизуються тим що отримали якісь там дивіденти, знаючи що доріг не має, медицина ледь дихає, садочки, школи утримують батьки...Ганьба...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus