USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мільярдер Бренсон планує побудувати готель на Місяці

15 Липня 2021 09:58
Мільярдер і засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон, який 11 липня вперше відправився в суборбітальний космічний політ, планує побудувати готель на Місяці. Він також мріє створити багато космічних кораблів, щоб знизити вартість польоту.

Про це пише УНІАН з посиланням на Daily Mail.

«Чи побудуємо ми одного разу готель на Місяці, про що я завжди мріяв, або залишимо це моїм дітям – подивимося. Але це ще одна мрія, яку, якщо у мене буде час, я із задоволенням здійсню в один прекрасний день», – розповів Бренсон

За його словами, в планах Virgin Galactic створити багато космічних кораблів, що знизить вартість подорожі на земну орбіту надалі. При цьому мільярдер запевнив, що нові апарати зможуть літати вище і довше.

«Можливо, одного разу, коли у нас буде 20 космічних кораблів, для мене знову знайдеться місце – наприклад, на моє 90-річчя. Але подивимося, як піде. Я майже повернувся на Землю, але не зовсім. Це була мрія всього життя. Мрії нечасто стають реальністю», – підсумував Бренсон.

11 липня корабель компанії Virgin Galactic в рамках першого туристичного суборбітального польоту досяг кордону з космосом і успішно приземлився на космодромі «Америка» в штаті Нью-Мексико, США.

На борту корабля були 70-річний британський мільярдер і власник Virgin Galactic Річард Бренсон, два пілоти-Дейв Маккей і Майкл Масуччі, астронавти Сіріша Бандла, Кілін Беннет і Бетт Мозес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus