USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція розшукує жертв лучанки, яка «знімала порчу»

29 Травня 2015 10:20
До працівників міліції звернулася 56-річна ковельчанка із заявою про шахрайство. Правоохоронці з’ясували: ще в січні молода дівчина за зняття порчі видурила у жінки золотих виробів вагою майже 150 грамів. А ще одна жителька Ковеля заплатила «рятівниці» в грудні минулого року 31 тисячу гривень, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Здійснивши низку заходів, міліціонери встановили особу зловмисниці: «порчу знімала» 30-річна жителька Луцька. Її затримали в порядку статті 208 КПК України, тож жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції.

Відомості про вказані факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Шахрайці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Правоохоронці звертаються до волинян: якщо ви стали жертвою пройдисвітки, просимо звернутися у найближчий відділ міліції або ж зателефонувати за номером 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Mik (галицька миша) Показати IP 29 Травня 2015 13:33
Смiшно, панове й панi! Ми ж не у Середньовiччi живемо! Коли припинимо вiрити шахраям, якi, нiбито, "знiмають порчу", обiцяють "усунути розлучницю", "прогнозують майбутнє" тощо? Хiба ви всi маєте зайвi грошi? Кажучи чесно, не спiвчуваю жертвам пiдозрюваної. Дурнiв треба вчити!
Fuf до Mik (галицька миша) Показати IP 29 Травня 2015 15:07
та в нас "крутіше" ніж в середньовіччі буде - там не було засобів для такої реклами та популяризації, як зараз, тепер же на яку програму ТВ не плюнь - обов"язково попадеш туди де "знімають" і "пророкують" і запевняють, що всім, абсолютно всім "пороблено" навіть тим, які ще ненародились або вже померли, просто не зрозуміло, як ще років двадцять про таке майже ніхто й не чув, хіба що дівчата бавились "гаданням" і жили якось.
Mik (галицька миша) до Fuf Показати IP 30 Травня 2015 06:06
А хто змушує вiрити ТБ-рекламi? Хiба досi нарiд не второпав, що ЗА ГРОШI МОЖНА РЕКЛАМУВАТИ БУДЬ-ЯКУ МАЯЧНЮ?
Корінний лучанин до Mik (галицька миша) Показати IP 29 Травня 2015 16:21
РЕПЛІКА: Може трохи не по темі, але ж... А БАНКИ що, говорячи вашими словами теж "ДУРНІВ ВЧАТЬ". Тут взагалі "беспрредєл" у цій сфері.
Корiнний галичанин може вiдповiсти корiнному лучанину: НIКОМУ НЕ СЛIД ВIРИТИ "НА СЛIВЦЕ"! Про БАНКИ: "Хто в нас глава головного банку? Найперша шахрайка та ошуканка!" (Жарт.)
лучанин Показати IP 29 Травня 2015 17:56
Треба порчу з нашого мера зняти... бо йому точно пороблено.. тримає людей без гарячої води.. Бо щось мені підказує як не зняти порчу..то доведеться зняти мера...
Mik (галицька миша) до лучанин Показати IP 30 Травня 2015 13:32
Треба звернутися до суду. Вони знiмуть порчу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus