USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міліціонери отримали грамоти, бо затримали крадіїв

9 Квітня 2010 09:28
Працівники відділу карного розшуку Луцького міськвідділу міліції затримали двох квартирних крадіїв – зловмисники обікрали оселю лучанина.

Міліціонери отримали оперативне повідомлення про те, що двоє невідомих осіб на вулиці Чехова в Луцьку мають намір здійснити крадіжку, - розповіли в прес-службі обласного УМВС .

«У ході перевірки даної інформації, оперативники виїхали на можливе місце здійснення крадіжки. Через кілька годин помітили, що з будинку вийшли підозрілі особи з пакунками у руках. Затримавши зловмисників, правоохоронці доставили їх до міськвідділу», - зазначив начальник карного розшуку міськвідділу Олександр Гоша.

При затриманні особи намагалися здійснювати опір працівникам міліції та заперечували свою причетність до скоєного.

Наразі злочинці перебувають у ізоляторі тимчасового тримання. Порушено кримінальну справу за статтею 185 ККУ. Вона передбачає позбавлення волі строком до трьох років.

Правоохоронцями також перевіряється інформація щодо причетності затриманих осіб до інших злочинів на території області.

За оперативне реагування та затримання злочинців «на гарячому» начальник обласного УМВС Іван Прошковський перед особовим складом нагородив міліціонерів почесними грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus