USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі поліція затримала «гастролерів» з Донеччини

18 Листопада 2016 12:15
Поліцейські затримали у Ковелі злодіїв із Донецької області.

Двоє зловмисників викрали в одному із місцевих магазинів ковеля два телефони «самсунг Гелексі» та «Номі». Поліцейські оперативно затримали злодіїв, - повідомляюь у прес-службі волинської поліції.

Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського відділу поліції.

Учора, 17 листопада, до Ковельського відділу поліції звернулась стажер із місцевого магазину техніки із заявою про крадіжку.

Як з’ясувалось, подія трапилась того ж дня, по обіді в магазині з продажу мобільних телефонів. Допоки один із клієнтів спілкувався з продавцем, інший викрав із вітрини два засоби зв’язку «Самсунг Гелексі» та «Номі».

Працівники кримінальної поліції в той же день затримали зловмисників. Ними виявились 32-річний та 29-річний жителі Донецької області. До слова, один із них уже був раніше судимий.

«Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Викрадені речі вилучено та буде повернуто законному власнику, – повідомив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 18 Листопада 2016 12:22
А чому вони к*рва не захищають свої землі на Донбасі.
Волинянин Показати IP 18 Листопада 2016 13:00
А вони так гроші збирають на лугандонію, їм зброї в руки давати не можна, бо точно підуть воювати проти України...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus