USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали крадіїв «БМВ»

25 Листопада 2015 13:12
Ковельські поліцейські затримали трьох молодиків за викрадення «БМВ».

Для викрадення авто спритники застосували пневматичний пістолет та газовий балончик. За фактом незаконного заволодіння автотранспортом слідчі відкрили кримінальне провадження, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

У чергову частину Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомі, застосовуючи насильство, намагаються заволодіти його автомобілем.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції та були орієнтовані інші наряди, які несли службу щодо забезпечення охорони громадського порядку на території міста. Зловмисників затримали «за гарячими слідами». Угонщиками виявилися мешканці Рівненської області: 1995, 1996 та 1997 р.н.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що хлопці приїхали до постраждалого під приводом купівлі транспортного засобу. На зустріч прибуло троє молодиків. Слід відзначити, що для огляду автомобіля зловмисники вибрали доволі пізній час, мотивуючи це тим, що приїхали здалеку, тож постраждалий погодився на оглядини.

Один з парубків сів за кермо автівки, щоб випробувати як рухається автівка. Постраждалий знаходився на передньому сидінні, решта розмістилися на задніх.

Коли виїхали на околицю міста, зловмисники приставили до шиї заявника пневматичний пістолет та використали газовий балончик.

Не розгубившись, постраждалий зміг швидко вихопити та розрядити пістолет, і витягнути ключі із замка запалювання. Транспортний засіб втратив керування і вдарився у відбійники. Зловмисники покинули автомобіль та почали втікати. Заявник відразу набрав «102».

– Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, – розповідає начальник Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області Іван Тусь. – Транспортний засіб, на якому прибули підозрювані, також затримали, в багажному відділенні автомобіля знайшли бейсбольну биту та балаклави. Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Пневматичний пістолет вилучили.

Зараз вирішується питання щодо обрання відносно затриманих міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 13:23
Треба було відбалаклавити їх тією битою. Ледаче лайно, працювати не хоче і лізе до чужого майна
та ти шо Показати IP 25 Листопада 2015 13:24
водій красава! не розгубився. повага
кара Показати IP 25 Листопада 2015 13:37
А чому "херой" так сидить, голівоньку опустив...? :)
Ас Показати IP 25 Листопада 2015 14:31
коментар було видалено
Поліцієр Показати IP 25 Листопада 2015 14:37
Йому 18. Соромно йому стало.
Дмитро Показати IP 25 Листопада 2015 14:43
Власний автомобіль, бита, балаклави, газовий балончик, пневматичний пістолет, "гастролі" у сусідній області - це вже реальне кримінальне угрупування. А хлопці 95 - 97 років народження!!!!! Передивилися всяких "Бригада", "Бумер 1,2" і ін російської швалі. Завдали шкоди чужому майну, пригрожували пістолетом і балончиком...... А потім батьки на суді будуь казати: "та мій синочок не міг такого вчинити, ми ж його не так виховували".....
вадим Показати IP 27 Листопада 2015 03:24
А чо зразу бумер и бригада фильм плохой??
Олександр до вадим Показати IP 2 Грудня 2015 06:39
Нє, б... ть, " бумер" і " бригада" фільми хороші. Жодної позитивної ролі, а в головних ( супер позитивних) ролях- відморозки, якими захоплюються міліони хлопчаків.
Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 16:33
і *уй хто сяде я їх знаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus