USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція критикує луцькі дороги

2 Грудня 2009 16:07
Обласне управління МВС оприлюднило інформацію про моніторинг автомобільних доріг у Луцьку. Міліція скаржиться на стан шляхів, звинувачуючи в аваріях луцьких дорожників.
 
Моніторинг автошляхів міліція провела за дорученням голови облдержадміністрації від 25 листопада 2009 року. Губернатор наказав перевірити, як утримується вулично-шляхова мережа області, відповідною й Луцька. Інформацію надіслало управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.
 
Згідно з інформацією, «в обласному центрі через відсутність своєчасних ремонтів, низьку якість їх виконання, стан вулиць не відповідає вимогам нормативних документів. Через ями на дорогах, провали та просадки вулично-дорожня мережа стає небезпечною для учасників руху. В окремих місцях глибина вибоїн досягає 20 сантиметрів, коли гранична не повинна перевищувати 4 сантиметрів».
 
Міліція скаржиться: «Водії змушені виконувати маневри з виїздом на смугу зустрічного руху або рухатися по тротуарах, що призводить до створення аварійних ситуацій та скоєння дорожньо-транспортних пригод. На вказаних вулицях проходять маршрути руху транспортних засобів загального користування, що може призвести до автопригод із тяжкими наслідками».
 
Отож, інспекторів ДАІ не влаштовує стан доріг, насамперед, на вулицях Мамсурова, Теремнівській, Кравчука, Наливайка, Карбишева, Єршова, Полонківській, Стефаника, Загородньої, Мазепи, Січової та інших. Водночас їх обурює, що «значна частина вулично-шляхової мережі залишається необладнаною дорожніми знаками, розміткою, пішохідним і транспортним огородженням».
 
Загалом не вистачає 514 дорожніх знаків на перехрестях і пішохідних переходах, потребують заміни 820 пошкоджених і нестандартних дорожніх знаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанка Показати IP 2 Грудня 2009 16:19
та хіба дороги будуть добрі, якшо в міській раді ЖКГ сидить такий собі Ярош, кожного дня у пяному вигляді....і ніхто це не помічає...
VSC Показати IP 2 Грудня 2009 16:25
Милиция прозрела???? А раньше они этого не видели? Луцкие дороги в ужасном состоянии, как были при воре Антоне, так и остались при воришке Шибе.
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 16:41
так, погоджуюся, ідеальними наші дороги важко назвати. окрім дорожніх знаків вони забули згадати і світлофори, які працюють п'яте через десяте. а також забули нагадати про те, яка б дорога не була, в першу чергу за ситуацію на автошляхах відповідає водій, який сів за кермо.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2009 19:24
За ситуацію, коли їдеш по неосвітленій ділянці дороги, и раптом перед носом глибока вибоїна, в якій не те що диск погнути, а й підвіску пошкодити можна, відповідає теж водій? Наприклад така вибоїна була на Чернишевського. І тут або виїзджати на зустрічну смугу, або різко гальмувати і молитись щоб водій ззаду теж встигнув загальмувати.
РОНІН крок Показати IP 2 Грудня 2009 19:48
В нашому місті зареєстровано орієнтовно 62 000 легкових автомобілів в середньому плата за авто складає 1 500 грн. що в сумі складає 92 000 000 грн. я вважаю що її достатньо підтримувати наші дороги в хоча б задовільному стані. Виникає питання або автомобілісти не сплачують свої внески , або внески автомобілістів розкрадають? Припустимо автомобілісти не платять транспортний збір, але тоді вони не виїжджають на дорогу. Стаття 35.(Механічні транспортні засоби, що беруть участь у дорожньому русі, а також причепи (напівпричепи) до них підлягають обов'язковому державному технічному огляду в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Механічні транспортні засоби, що не пройшли обов'язковий черговий технічний огляд, до подальшої експлуатації не допускаються.). Кошти так виглядає що сплачують значить перший варіант відпадає . Залишається другий от вам і загадка з одним не відомим !
OrestN Показати IP 2 Грудня 2009 22:05
першу чергу за ситуацію на автошляхах відповідає водій, який сів за кермо. АЛЕ І ВЛАДА ВІДПОВІДАЄ ЗА СТАН ПОКРИТТЯ!!!. внески автомобілістів розкрадають? - ТИ СКАЗАВ! ТОМУ ТРЕБА СПИТАТИ У ВЛАДИ, ДЕ ГРОШІ НА ДОРОГИ, ДЛЯ ТРОЛЕЙБУСНИКІВ...
Знаючий Показати IP 3 Грудня 2009 00:50
"...що в сумі складає 92 000 000" !!! Адмін, бери довідки в психлікарні для допуску на форум. Ну не можна хворих допускати до трибуни. для РОНІН крок - спробуй зробити елементарний адекватний аналіз того про що ти говориш!!!
Роман Показати IP 3 Грудня 2009 08:57
а ще світлофори: якщо рухатися з мосту в напрямку тамтама, стоїш на першому, на другому, на третьому, потім на третьому резко газуєш шоб проїхати на зелене світлофор біля аверса... нє, ну не дібіли?
Ліга КВН Волинь Показати IP 3 Грудня 2009 13:23
а луцькі дороги жаліються на міліцію))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus