USD 39.85 40.25
  • USD 39.85 40.25
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Міліція зловила контрабандиста

3 Травня 2012 08:43
Чоловіка, який перевозив автомобілем «ВАЗ 2106» 7 тисяч контрабандних цигарок «Фест» білоруського виробництва, затримали правоохоронці в Шацькому районі Волині.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Працівники ДПС Шацького райвідділку міліції затримали 32-річного місцевого мешканця Богдана. Чоловік їхав на автомобілі «ВАЗ 2106». Під час перевірки у салоні машини виявили 7 тисяч пачок цигарок «Фест» виробництва Республіки Білорусь. Відповідні документів на товар були відсутні.

«У діях затриманого вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 201 (Контрабанда) Кримінального кодексу України», - запевняють правоохоронці.

Наразі чоловіка відпустили додому. Вилучені цигарки скерували на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС України у Волинській області.

Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
не байдужий Показати IP 3 Травня 2012 08:58
дібіли, контарбанда товарів вже давно не злочин, а адмінправопорушення. Да і яке права гаішніки мали проводити обшук? це перевищення службових повноважень і не законно. Це по них треба ставити питання про порушення кримінальної справи
мандрівник Показати IP 3 Травня 2012 10:20
куди в шоху 14 ящиків вміститься?
Затятий курець Показати IP 3 Травня 2012 11:08
І шо я маю курив?
вчитель Показати IP 3 Травня 2012 15:25
Не байдужий, навчися розрізняти поняття "обшук" і "огляд транспортного засвобу"!!! Працівник ДАІ має прпаво оглянути а/м при зупинці за порушення ПДР. Не в кармані він ж 7 тис. пачок феста тримав. Згідний, що це не є криміналом, але цигарки - це підакцизна група товарів, і повинна бути українська акцизна марка. А тому порушення митних правил цьому товаришу світить, + за акцизки білоруські теж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus