USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міліція з’ясовує психічний стан жінки, яка «замінувала» банк. ВІДЕО

22 Жовтня 2013 13:00
Понад 200 людей евакуювали з головного відділення Приватбанку у Луцьку через терористичну загрозу, йдеться в сюжеті ТСН.

Зловмисницею, яка повідомила про «замінування», виявилась пенсіонерка. Вона заходила до банку та висловлювала невдоволення протягом двох хвилин. Опісля вийшла і зателефонувала до міліції. Її ідентифікували за номером телефону.

Правоохоронці не стали затримувати порушницю, кажуть, з’ясовують її психічний стан.

Нагадаємо, на пошук і знешкодження вибухівки та порятунок людей від небезпеки кинули сили вибухотехніків, кінологів, слідчих СБУ, пожежників, медиків та газоаварійної бригади. На кілька годин перекрили і рух транспорту.
У 4-поверховій будівлі бомби не виявили. Натомість по гарячих слідах, точніше, за номером мобільного телефону, знайшли «мінера».

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРИВАТБАНК ЗАМІНУВАЛА ЖАРТІВНИЦЯ. ПОДРОБИЦІ

«Вона заходила до приміщення банку, але пробула там упродовж 2 хвилин. Висловлювала якесь своє незадоволення і пішла. За умисне повідомлення про замінування або вибух міра покарання – від 4 до 8 років», - прокоментував інцидент керівник кримінальної міліції УМВС у Волинській області Олександр Никитюк.
Жінку поки що не затримали, з’ясовують її психічний стан.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРИВАТБАНК ОФІЦІЙНО ПРОКОМЕНТУВАВ ЗАМІНУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лена Показати IP 22 Жовтня 2013 13:15
Стара б..!!
Сонечко Показати IP 22 Жовтня 2013 16:08
А хто з'ясує психічний стан нашої з Вами міліції?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus