USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мінімум 200 могил: у Росії виявили велике поховання вагнерівців

25 Квітня 2023 13:33
У російському Новосибірську на кладовищі виявили масове поховання із символікою ПВК «Вагнера». Йдеться мінімум про 200 могил, частина з яких з’явилася наприкінці 2022 року та на початку 2023 року.

Про це пише Tayga.info.

Відео свіжих могил зроблено на Гусинобродському цвинтарі. Журналісти підтвердили справжність поховань.

«Один із кварталів цвинтаря віддано під могили з однаковими хрестами, на яких вказані імена чоловіків з датами народження та смерті (переважно кінець 2022 року та перші місяці 2023-го). На більшості з них встановлено вінки, з якими у ЗМІ асоціюють ПВК «Вагнер». Більше того, на низці могил помічені лише вінки у кольорах російського прапора», – розповіли журналісти.

Багато імен на хрестах, які вдалося перевірити, раніше не згадувалося в офіційних повідомленнях про загибель військовослужбовців РФ на війні.

За даними видання, значна частина «вагнерівців» – не з Новосибірської області. На цвинтарі могли опинитися мешканці Красноярського краю, Кузбасу, Туви та, можливо, інших регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus