USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мінімум 60 осіб стали жертвами урагану «Гарві»

5 Вересня 2017 08:15
Щонайменше 60 людей стали жертвами урагану Гарві в США. Про це повідомляє Asssociated Press з посиланням на владу Техасу.

Раніше офіційно говорили про 47 загиблих і десятки зниклих безвісти.

В нові підрахунки включені ті, хто загинув як безпосередньо під час урагану, так і від його наслідків. Відключення електрики позбавили кількох літніх людей можливості користуватися життєво важливим для них медичним обладнанням. Повінь також завадила медикам та іншим екстреним службам оперативно виїжджати на виклики.

Раніше губернатор Техасу Грег Еббот заявив, що для ліквідації наслідків урагану штату буде потрібно від 150 до 180 мільярдів доларів. Харві став найбільш руйнівним стихійним лихом у США.

Крім того, в американському штаті Флорида оголосили режим надзвичайного стану. Це пов'язано з буревієм Ірма, який досяг уже четвертої категорії потужності, пише Кореспондент.

«Ураган Ірма становить серйозну небезпеку для всього штату Флорида, в зв'язку з чим необхідні своєчасні заходи обережності для захисту населення, важливої інфраструктури та загального добробуту штату», - йдеться в заяві губернатора штату Ріка Скотта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus