USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міністр оборони Полторак пройшов тест на детекторі брехні

19 Листопада 2014 08:00
Усі залучені до процесу прийняття рішень мають пройти тести на детекторі брехні, як це зробили Міністр оборони України Степан Полторак та волонтери, які працюватимуть в Міністерстві оборони. Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Радою волонтерів при Міністерстві оборони України, - повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

Як було повідомлено під час наради, генерал-полковник СтепанПолторак та 9 з 12 волонтерів вдало пройшли тест на поліграфі.

Волонтери будуть залученні до речового, харчового та медичного забезпечення в системі Міністерства оборони. По два представника від волонтерських організацій будуть працювати в кожному з департаментів МО України, які відповідають за постачання Збройним силам України. Подібна практика буде реалізована і в інших силових відомствах.

Радник Президента Юрій Бірюков у своєму виступі, зокрема, зазначив: "Сьогоднішня зустріч – це приклад того, що нас чують, залучають. Ми готові працювати всередині системи, змінюючи її. Це і є справжня реформа української армії".

У нараді взяли участь лідери волонтерських організацій, які співпрацюють з Міністерством оборони України та Генеральним штабом, Міністр оборони України Степан Полторак, Начальник Генерального штабу Віктор Муженко, керівник Прикордонної служби Віктор Назаренко, Уповноважений Президента з питань врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко, Радник Президента з питань координації волонтерського руху Юрій Бірюков.

ЧИТАТИ ЩЕ: У МІНОБОРОНИ ВЗЯЛИ НА РОБОТУ 9 ВОЛОНТЕРІВ

Довідка. Степан Полторак на військовій службі знаходиться з серпня 1983 року. Він керував харківською Академією внутрішніх військ МВС України. 28 лютого 2014 року виконуючий обов'язки президента України Олександр Турчинов призначив Полторака начальником головного управління - командувачем Внутрішніх військ МВС України.

У жовтні Степан Полторак офіційно став міністром оборони. До цього керівником оборонного відомства був Валерій Гелетей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
сірий вовк Показати IP 19 Листопада 2014 08:48
Мишача метушня.
Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 08:49
Міністр оборони Полторак пройшов тест на детекторі брехні, після чого детектор не витримав та зламався...
до до Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 08:52
почав безсовістно брехати)))
аяяй до Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 10:46
Нехай опублікують стенограму тесту. Може там питання, на які і брехати сенсу немає.
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Листопада 2014 09:06
Такі тести мають проходити місцеві депутати, міські голови, їхні заступники, начальники СБУ, працівники прокуратур, міліціянти та інша братія, що не хоче служити українському народу.
Олег Показати IP 19 Листопада 2014 09:14
А хто проводив тест???????
Володимир Показати IP 19 Листопада 2014 09:24
Ці тести на поліграфі мають бути публічно висвітлені у ЗМІ, або на сайті. Інакше це відверта брехня. Питання задавати можуть двозначні і толку не буде взагалі.
гiсть Показати IP 19 Листопада 2014 09:31
Марiуполь-це Украiна,Харкiв-це теж Украiна-бурмотiв Полторак,швидко перевдягаючись у дамську сукню.
Дончанин до гiсть Показати IP 19 Листопада 2014 09:40
Думаешь, что они знают об истории Керенского?
гiсть Показати IP 19 Листопада 2014 15:27
Не треба недооцiнювати украiнцiв,страшнi часи настали,молiмося про мир та злагоду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus