USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міністерка Бабак подає у відставку. Її місце займе ексменеджер Ахметова, – ЗМІ

16 Січня 2020 21:13
Міністерка розвитку громад і територій Альона Бабак написала заяву про звільнення – документ вже знаходиться у Кабінеті міністрів.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела.

Її відставку пояснюють тим, що міністерка «не справлялася, не делегувала повноваження».

Водночас більшість нардепів «Слуги народу» не знає про звільнення Бабак. У п’ятницю, 17 січня, про це оголосять на профільному комітеті.

Посаду міністра розвитку громад і територій пророкують голові Івано-Франківської облдержадміністрації Денису Шмигалю.
У Кабміні наголошують на важливості розвитку регіонів і дають 90% імовірності, що Шмигаль стане віцепрем’єром.

За даними УП, кандидатуру Бабак президенту запропонував Олексій Гончарук, який був знайомий з депутаткою по роботі у BRDO. Зеленському сподобалися її професійні якості, і він майже одразу погодив її кандидатуру на посаду міністра.

Як відомо, Шмигаль очолив Івано-Франківську область на початку серпня 2019 року після робочого візиту Володимира Зеленського до регіону.

Із січня 2018 Шмигаль був директором Бурштинської ТЕС, що належить українському олігарху Ринату Ахметову. До цього він працював начальником департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА.

У 2015 році балотувався до Львівської облради від регіональної партії «Народний контроль», яку очолював львівський журналіст Дмитро Добродомов, який пройшов до Верховної Ради VIII cкликання від Блоку Петра Порошенка.

Ще раніше Шмигаль обіймав посаду заступника начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 17 Січня 2020 01:17
Аху.....на втрата !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus