USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міністр Куйбіда «гостює» на Волині. ФОТО

27 Липня 2009 12:15
В область з робочим візитом прибув Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда. Під час своєї поїздки він огляне кілька об’єктів на території Волині, які добудовуються, – інформує 27 липня репортер «Волинських Новин».
 
Першим об’єктом, який оглянув міністр, став будинок на вулиці Липинського, 3.
Генпідрядником виступає ВАТ «Луцьксантехмонтаж № 536».
 
Голова правління цього підприємства Віктор Чорнуха зазначив, що для завершення будівництва бракує 2-3 мільйонів гривень. Нереалізованими залишаються понад 30 квартир.
 
Слід зазначити, що цей об’єкт добудовуватиметься за державні кошти. Якістю виконаних робіт і пан Куйбіда, і голова Волинської ОДА Микола Романюк залишилися задоволені.
 
Далі делегація відвідала будівництво нового корпусу Волинської обласної клінічної лікарні. Для того, щоб його завершити, потрібно понад 4 мільйони гривень.
 
Головний лікар Іван Сидор зазначив, що з цієї суми 1 мільйон 100 тисяч гривень піде на закупівлю медичного обладнання.
 
Цю проблему можна вирішити за 3 тижні. Голова правління «Луцьксантехмонтажу» Віктор Чорнуха (це підприємство споруджує корпус лікарні – «ВН») розповів, що за умови достатнього фінансування споруду можна здати в експлуатацію за 2 місяці.
 
Василь Куйбіда зазначив: однією з причин візиту стало те, що підготовка Угоди регіонального розвитку Волинської області з Кабміном – на завершальній стадії. На думку пана Куйбіди, сільське господарство не може бути «мотором розвитку» Волині на відміну від машинобудування, обробної промисловості. Пан Куйбіда також вважає, що треба використовувати географічне розташування області й вести активну транскордонну політику.
 
Крім того, у програмі перебування очільника Мінрегіонбуду на Волині – відвідини Любомльської центральної районної лікарні та школи у селі Ростань Шацького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонімq Показати IP 27 Липня 2009 14:06
"Міністр регіонального розвитку та будівництва України" - вперше чую про таку мнестерську посаду... що тільки не придумають аби народ доїти...
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 14:46
Хай би п.міністр оглянув не тільки "благополучні" об'єкти, а й ті, що вже 2 роки не будуються при 70% готовності і 100% оплаті пайовиків. Наприклад, ЖК "Рідний дім". Можливо б і п.Яцюра поцікавився проблемами свої "підлеглих" об'єктів, а то і прокуратура...
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 16:06
За фото заплатив Шиба? Він у центрі, а Романюка прикрили. Не було іншого кадра? Позор!
Андрій Калахан Показати IP 27 Липня 2009 16:56
Аноніму: Наскільки я бачу, то на більшості фото у центрі - Василь Куйбіда. Чи, можливо, Ваш зір бачить у ньому Богдана Шибу? =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus