USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міннесота та Карпати: Як зустрінуть свята волинські спортсмени

29 Грудня 2015 19:00
Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося у відомих волинських спортсменів, як і де вони зустрічатимуть новорічні свята.

Розпочнемо з футболу, а якщо бути точнішим – з гравців та екс-гравців луцької «Волині».

Так, один із голкіперів команди Кварцяного, а саме Богдан Шуст, останні дні грудня проведе у Луцьку, очікуючи шкільних канікул доньки. Після чого воротар гайне на рідну Львівщину, де і відзначить обидва свята.
Півзахисник «хрестоносців» Олег Герасим'юк відновлюється після операції у Ковелі.
До слова, компанію сьомому номеру лучан складає його швагро – Олександр Ліщук (виступав за ФК «Львів» та «Миколаїв»). До слова, Олександр брав участь в Новорічному міні-футбольному турнірі.

Колишній капітан «Волині» Сергій Сімінін зустріне новорічні свята в Луцьку. Зі слів оборонця «Ворскли», він би залюбки подався на моря. Однак нещодавно дружина подарувала йому другого сина. Хлопчика назвали Микитою.
Ігор Биканов, що свого часу виступав за «Волинь», півроку тому разом із дружиною перебрався проживати до американського штату Нью-Джерсі. За океаном харків’янин тренує дітей та продовжує бігати у футбол. Щоправда, за аматорські команди. «На Новий рік подамся до штату Міннесота, адже там знаходиться мій найперший американський дім. Справа в тому, що з 2000 по 2002 роки дитиною я мешкав в іноземній родині, паралельно граючи у футбол, хокей», – повідомив Ігор.
Оборонець Віталій Полянський (грав за лучан в сезоні 2008/09) ввечері 31 грудня буде в компанії рідних та друзів. Зустріне новий 2015 рік Віталій у Дніпропетровську.
Володар Кубку УЄФА Богдан Шершун гострить лижі до «Буковелю» – протягом десяти днів Богдан освоюватиме засніжені схили Карпат.
Грузин, який давно вже став українцем, а йдеться про Темура Парцванію, зустрічатиме обидва свята в рідному місті Зугдіді.
У Грузії Парцванія планує пробути до 10 січня. Під час відпочинку гравець «Олімпіка» побачить товариша Сандро Кобахідзе, який знаходиться в столичному Тбілісі.
Виконавець футбольної паралімпійської збірної України, ковельчанин Віталій Романчук, новорічну ніч проведе в рідному місті. Компанію Віталію складе дружина Оля.
Інший ковельчанин, Ігор Малиш («Оболонь», «Говерла», тернопільська «Нива»), відзначатиме Новий рік та Різдво в місті залізничників.
Півзахисник польської «Ягеллонії» Тарас Романчук протягом вільного часу відпочиватиме на Волині. Адже, зі слів Тараса, за останні три роки він у Ковелі застав лише Великдень. До Польщі гравець вертатиме 10 січня.
Тарас Кабанов, форвард «Карпат» та «Волині» (щоправда з приставкою «екс») напередодні Нового року, взявши родину, вирушив до українських Карпат. Проте 28 грудня Тарас вже повернувся до Луцька, аби в оточенні сім’ї спровадити 2015 рік.
Чемпіон світу та Європи з ветеранського футболу Анатолій Войнаровський проведе Новий рік по-домашньому, в сімейному колі. Як каже сам Анатолій Миколайович, протягом останніх двадцяти п’яти років він саме так і робить. Не стане чоловік зраджувати своїй традиції і нині. В січні разом із родиною він вирушить в гори.
Тренер згаданої паралімпійської збірної Юрій Тимофеєв в останній день 2015 року перебуватиме разом з своїми дітьми й внуками. «Я вже не в тому віці, щоби десь йти та гучно зустрічати це свято. Всі мої рідні завітають до мене додому. Моїм внукам вже не терпиться шукати під ялинкою подарунки. На Різдво планую податися на батьківщину дружини, на Вінниччину. А наприкінці зими вирушаю до Дніпропетровська, де збереться наша збірна. Проведемо спаринги, зіграємо в кількох турнірах. Одним словом, будемо готуватися до бразильської Паралімпіади», – каже Юрій Васильович.
Віктора Мацюка, колишнього нападника «Шахтаря» та «Говерли», а нині наставника юнаків «Волині», Новий рік застане в Луцьку.
На Різдво чоловік відвідає маму, яка мешкає в Ковелі. Також Віктор Мацюк під час свят зустрінеться з друзями – Володимиром Гапоном і В’ячеславом Шевчуком.

Тренер з пауерліфтингу Олег Хом'як, який працює з чемпіонами світу Вадимом і Анатолієм Гречко, як завжди у цей час, залишиться в Луцьку. «Хіба що 31 грудня організую міні-турнір з станової тяги, а на Різдво провідаю батьків», – заявив Олег.
Відомий бодибілдер, ковельчанин Андрій Хомицький зі столичного Києва вирушить до Ковеля, аби провідати батьків, зустрітися з друзями.
Володар Кубка світу з бігу на дистанцію сто кілометрів, майстер спорту міжнародного класу Олександр Головницький на новорічні свята практично не матиме вільного часу. «Влаштувався працювати вантажником, оскільки потрібно годувати родину. Можеш про це писати – думаю людям стане цікаво, що спортсмени такого високого рівня заробляють гроші на подібних роботах. Переконуюся, професійний спорт нашій державі не потрібен. Прокидаюся о 3-ій годині ранку, чи то швидше ночі, п'ю каву і через годину виходжу на тренування. Приходжу додому о 7-ій, а на 8-му ранку я повинен вже бути на роботі», – розповідає відомий легкоатлет.
Ну і на черзі волинські спортсменки – як же на новорічні свята без дівочої компанії:)

Майстер спорту міжнародного класу гімнастка Аня Войнаровська в останні дні 2015 року прикрашала ялинку, створювала в квартирі новорічний настрій. Обидва свята Аня зустріне в оточенні батьків та сестер.
Чемпіонка та призерка не одного престижного турніру з кікбоксингу Анастасія Коновальчук про свої плани розповіла таке: «Перш за все хочу провести час з рідними, які мешкають в сусідній Рівненщині. Можливо кудись поїду, аби набратися позитиву на новий спортивний рік. Але надто відпочивати не стану – потрібно тренуватися, і ще раз тренуватися!».
Вікторія Петрович, яка працює фітнес-тренером ФК «Волинь» та жіночої збірної України, 1-ого й 7-ого січня буде в Луцьку в компанії друзів. Після Різдва Вікторія відвідає стародавній Краків.
Чемпіонка Європи спорту з боксу Тетяна Коб напередодні Нового року разом із збірною України перебувала в Італії. «Спершу нас привезли до Венеції, а там до Гориції – це на кордоні зі Словенією. Там я провела дві зустрічі проти італійок, обидві виграла. На свята буду в Ковелі, які зустріну разом з коханою людиною. Щодо подальших планів, то наприкінці січня братиму участь в Кубку України», – повідомила Волинським Новинам титулована спортсменка.
Розпитував наших спортсменів і спортсменок Андрій Соколовський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Lady L Показати IP 29 Грудня 2015 22:21
Виправте там де Петрович)
До авторів Показати IP 30 Грудня 2015 10:25
А де зустріне Новий рік легенда Волинського футболу,найтитулованіший футболіст області (віце-чемпіон Європи з футболу в Ліньяно (2011 рік, Італія), 17- кратний чемпіон Волин з футбоолу, чемпіон України з футболу 2013 року у складі ФК "АБОРИГЕН", 5-кратний чемпіон Волині з футзалу та міні-футболу, екс-гравець ФК "СІЛЬМАШ" Ковель, "ПІДШИПНИК" Луцьк, ФК "КЕРАМІК" Баранівка, неодноразовий переможець та призер міжнародних турнірів з футболу, кращий футболіст Волині 80-90-х років) і просто хороша людина ІГОР БАЙ??????
До Lady L Показати IP 30 Грудня 2015 12:13
В нас в команді всі ПЕТРОВИЧІ! Ви праві, це - ця команда.
до авторив Показати IP 30 Грудня 2015 20:39
бай на базари в секонхенди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus