USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мінські домовленості: що чують росіяни

13 Лютого 2015 08:15
Росіянам вже пояснили, чому все зараз добре, а потім буде погано. Українцям говорять, що все добре, а потім невідомо. Про це детальніше в матеріалі наших столичних колег з видання Преса України.

Можна довго аналізувати російські ЗМІ на предмет перемоги великої дипломатії Путіна після Мінська. Проте, в ЗМІ РФ сьогодні присутня істерія іншого рівня, яку можна описати кількома словами: “Захід здався. Санкцій не буде”.

Отже, що пишуть російські ЗМІ.

1. "Містралі" вже наступного тижня попливуть в Росію. Про це написали всі російські видання і сказали про це майже всі російські канали. На жаль, про це пишуть і навіть не проросійські ЗМІ в Україні. Але, якщо ми подивимося на першоджерела, то всі вони посилаються на неназване джерело. Простіше кажучи, не треба бути аналітиком, щоб зрозуміти, ніхто росіянам нічого давати не буде, поки не буде миру.

2. Росіянам обіцяють повернути устриці. Головна теза - після Мінська ЄС може жити спокійно і нарешті, відкинувши тиск США, зможе знову поставляти в РФ свою продукцію. Як і в першому пункті – це абсурд. Всі чекають відведення військ, а не нові 50 танків з Росії, які зайшли через Ізварине.

3. Істерія російських ЗМІ про скасування санкцій – це блеф. Наразі, все виглядає так, що росіянам втюхують історію про те, як Путін чогось домігся в Мінську, а потім підлий Захід їх кинув.

4. Попри вакханалію останніх тижнів, ні Азаров, ні Захарченко, ні інші моральні виродки-втікачі нічого не коментують і російське ТВ їх не залучає до пропаганди. Чому? Бо вже завтра вони мають кричати про те, як українці зірвали мирні переговори.

5. Найгірше те, що вже сьогодні неймовірна кількість людей у "Фейсбуку" критикує Порошенка за мирні переговори. Ці переговори – це мирний план Європи, погоджений із США. І попри все, що раніше було сказано – існує 10%, що настане мир. Повірте – це дуже багато.

Нагадуємо, що втой час, як у Мінську були переговори, на Донбасі тривали активні наступи на позиції ЗСУ, а також обстріли житлових кварталів Луганська. Відомо, що після боїв за Логвиново терористи втратили бронетехніку та «живу силу». Тим часом із Росії постійно прибуває «жива сила», проте терористи не бажають співпрацювати із ЗС РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus