USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мінцифри запустило перший в Україні NFT-музей війни

26 Березня 2022 06:31
У музеї війни, який запустили Мінцифри та блокчейн-спільнота, будь-хто може придбати NFT-токени, а виручені кошти підуть на спецрахунок для гуманітарних потреб України.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

З його слів, перший в Україні NFT-музей війни допоможе поширити правду про російські воєнні злочини щодо українців. У ньому поєднується блокчейн-технологія, мистецтво та фіксація історичних фактів.

Читати ще: NFT українського прапора продали за 6,75 млн доларів

Усі твори представлені в цифровому вигляді як NFT-токени і їх може придбати будь-хто. Кошти з продажу колекції будуть перераховані на офіційний Ethereum-гаманець для Мінцифри на гуманітарні потреби для України.

Випуск першої частини колекції NFT-творів міститиме твори українських художників. До наступних випусків увійдуть твори художників зі всього світу, відібрані світовими дизайнерами та митцями, серед яких Стефан Загмайстер, Девід Карсон, Даніель Ашрам.

«Весь світ має знати про воєнні злочини рф проти України. Проєкт запустили Мінцифри та українська блокчейн-спільнота», - зазначив Федоров.

До віртуального музею можна перейти за посиланням: https://metahistory.gallery/warline.
Нагадаємо, з березня в Україні став доступний PayPal. Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Також в Україні легалізували крипторинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus