USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Місячник зі здачі зброї на Волині можуть продовжити

11 Квітня 2014 18:00
Повторно провести місячник із добровільної здачі зброї можуть найближчим часом.

Про це йшлося під час прес-конференції начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги, що відбулася 11 квітня.

Кількість одиниць зданої наразі зброї Петро Шпига не назвав, оскільки, з його слів, ще не займався цією проблемою. Він повідомив, що робота буде проведена з керівництвом відділу карного розшуку. Якщо виявлять недоліки та з’ясують, що роботу провели не на належному рівні, планують оголосити повторний місячник здачі зброї. Після цього начальник УМВС зможе оприлюднити результати із вилучення бойової та мисливської зброї під своїм керівництвом.

Коментуючи те, що досі правоохоронцям не повернули чотири одинці табельної зброї – пістолети системи Макарова, він зазначив, що над проблемою працюють, вирішити її прагнуть спільно із громадськими організаціями. На його думку, завдяки спільним зусиллям, цю зброю повернуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ааа Показати IP 11 Квітня 2014 18:03
то вже не місячник а річник зробіть
Увага, оголошення! Показати IP 11 Квітня 2014 20:07
куплю зброю у дебіла,який хоче її здати міліції!)
колега Показати IP 11 Квітня 2014 22:10
ПЕТЯ,,,,,ПЕТЯ!!!! Куди лізеш це ж не дівки, а люди!!!!
Всезнайко Показати IP 12 Квітня 2014 08:47
Продовжите, поки Аркаша Соломатін не принесе ПМ, що в даїшників забрали???
Антон Показати IP 12 Квітня 2014 16:05
Повністю розчарувався у «Волинських новинах». Раніше був активним читачем, та зараз, коли побачив, що всі негативні коменти про Ігоря Палицю швиденько редагуються чи стираються, зрозумів – НЕЗАЛЕЖНИХ ЗМІ НЕ ІСНУЄ!!!!! Дуже жаль, що і на Волині ситуація така ж сама. В одному моєму коментарі, де Палицю і Єремеєва назвав злодіями, фамілію Палиці стерли, текст відредагували, щоб стосувався тільки Єремеєва. Я дуже прикро здивований. Думки пересічних людей у коментах редагуються та спотворюються на свій лад, або просто видаляються, така собі цензура по-волинські. Задав пошук по сайту по фамілії «Палиця» - так одні хвалебні оди, зате його конкурентів, зокрема Єремеєва, тільки брудом поливають….. Я що одного, що іншого не поважаю, обидва злодії, але шановні редактори ВН, якщо ви працюєте на користь однієї людини, то яке право називатись незалежним ЗМІ ви маєте??? Так і напишіть у назві «Волинські новини від Ігоря Палиці». Ганьба вам! Ви маргінальні сподвижники режиму, що так всім остогид.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus