USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Місяць після урагану «Доріан»: 600 осіб на Багамах досі вважаються зниклими безвісти

30 Вересня 2019 18:37
За наслідками урагану «Доріан», що вирував на Багамських островах на початку вересня, чиновники досі вважають зниклими безвісти 600 людей, а кількість загиблих становить 56 осіб.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням CNN.

«Майже за місяць після урагану «Доріан», що вирував на Багамських островах, чиновники вважають зниклими безвісти 600 людей», – йдеться у повідомленні.

Голова уряду Багамських островів Губерт Мінніс заявив, що кількість тих, хто зник безвісти, значно зменшилася протягом останніх тижнів, а кількість загиблих зросла. Попередні дані, опубліковані урядом, свідчили, що близько 1300 людей вважалися зниклими безвісти. Офіційне число загиблих наразі становить 56 осіб.

Влада припускає, що кількість жертв урагану зросте протягом найближчих тижнів.

Ураган «Доріан», який в Атлантичному океані досяг найвищої, п’ятої категорії потужності, вирував на Багамських островах 2 вересня. Після цього він підійшов до південної частини США та всупереч прогнозам не заглибився у континентальну частину Сполучених Штатів, а попрямував уздовж узбережжя на північ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus