USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міська лікарня отримала нові багатофункціональні ліжка. ФОТО

28 Листопада 2015 18:18
Працівники Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова передали лікарям клінічної лікарні вісім нових багатофункціональних ліжок.

Передача гуманітарної допомоги відбулася 28 листопада за участі керівника Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова Геннадія Друзенка, міського голови Миколи Романюка та головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич, - повідомляє «Район.Луцьк».

Нові ліжка мобільному шпиталю передали з Німеччини, проте закладу вони виявилися непотрібними.

«Ми дуже раді, що сьогодні можемо передати ліжка тим, кому вони потрібні, бо наш шпиталь мобільний, тому не потребує такої допомоги. В силу того, що ми усі сили віддаємо роботі, нам навіть іноді дають те, що тут безпосередньо не потрібне. Ми дуже радо скористалися цим шансом. Фактично пів року тому я звернувся до Миколи Ярославовича з проханням допомогти організувати аукціон: виставити на продаж ікони на ящиках від набоїв. Добро повертається сторицею. Нарешті ми отримали шанс віддячити тим, що буде потрібне і привезли сюди ліжка, щоб передати їх тим, у кому ми впевнені на 100%. Сподіваємося, що це тільки початок нашої роботи у медичній сфері», – розповів Геннадій Друзенко.

Головний лікар подякувала колегам і зазначила, що такий подарунок не із дешевих.

«Надзвичайно вдячна за такий подарунок, бо він насправді розкішний. Кожне з ліжок коштує 60-80 тисяч гривень. Тому на теперішній час за бюджетні кошти купляти такі речі ми ще не маємо можливості, а потреба є велика», – зауважила Лариса Духневич.


У які саме відділення і палати потраплять нові ліжка, ще поки не вирішили. Усі вісім ліжок мають повну функціональну здатність. Два з них працюють на електропідйомниках, тож пацієнти, які перебувають у свідомості, зможуть самі керувати пультом і обирати положення, у якому їм більш комфортно перебувати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АТОШНИК Показати IP 28 Листопада 2015 19:35
ЛВКАРІ ЯК БУЛИ ТАК ІІ ОСТАЛИЯ ПИ...САМИ!
03 Показати IP 28 Листопада 2015 19:38
в Лариси Петрівни люстра вдома,як В Верховній раді ,особняки в заповідній зоні .Вона такі ліжка може купити за свою одноденну зарплату.Аптеки в лікарні теж її стна
не пацик Показати IP 28 Листопада 2015 22:03
а ларіса петрівна як софія ротару роки неберуть вся в соку і повна оптимізму.
Гриць до не пацик Показати IP 29 Листопада 2015 11:55
Ії до Ротару як до неба........... Страшненька, і пластики не помагають.............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus