USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міська влада Волині «вивела» на будівництво військових

24 Грудня 2013 15:39
До облаштування «проспекту» Шевченка у Володимирі-Волинському були задіяні військовослужбовці 51 ОМБР (окрема механізована бригада) сьогодні, 24 грудня. Про це стало відомо депутату Володимир-Волинської міської ради Сергію Кобі.

Зі слів майора, який був присутній на «проспекті» Шевченка стало відомо, що до командування 51 ОМБР надійшов лист міського голови Петра Саганюка з проханням допомогти навести благоустрій згаданої вулиці.

«На реконструкцію вулиці Шевченка виділені мільйони гривень. А сьогодні ми бачимо, що реконструкцією даної вулиці займаються, окрім працівників з недостатньою кваліфікацією, ще й військовослужбовці. Мені цікаво за що буде отримувати гроші підрядник робіт, якщо роботи виконують військові? І чи не осядуть гроші на реконструкцію вулиці Шевченка у кишенях місцевих високопосадовців? Дивлячись на ті роботи, які вже зроблено – відповідь очевидна», - зазначив Сергій Коба.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 24 Грудня 2013 17:16
"Два солдата из стройбата заменяют ескалатор"
Алексей Показати IP 24 Грудня 2013 19:28
Ну и что,всем давно известно,что у нас не армия а сборище дворников.Тоже мне новость. Новость это: Сегодня постами ПВО был замечен неизвестный летательный аппарат,который идентифицировали как самолёт-шпион США (или кому чего нравится),в результате предпринятых мер самолёт был сбит с первого раза,одной ракетой,пилота, который катапультировался,изловили, и ...........(в общем кому что нравится). Вот это новость(из мира фантастики, но мечтать не вредно) А то нашли новость про дворников.Это были учения на случай снегопадов.
Реаліст Показати IP 25 Грудня 2013 08:20
Військова частина,дислокована у Володимирі має досвід виконання подібних робіт, з допомогою Саганюка їх постійно експлуатує Зимнівський монастир в особі матушки Стефанії.
Володя Показати IP 25 Грудня 2013 08:21
....П...Ц! Ось вам патріотична, бойова і стройова підготовка !
Віталій Козловський Показати IP 25 Грудня 2013 08:25
В "княжому місті" "княжі" порядки!
АДВОКАТ до Віталій Козловський Показати IP 25 Грудня 2013 08:27
А йому ще довго князювати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus