USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські військові розчищають сніг на Рівненщині

5 Лютого 2014 13:40
Волинські військові звільнили зі снігового полону 8 сіл на Рівненщині.

Враховуючи досвід минулорічних хуртовин та блокування магістральних автошляхів сніговими переметами, особовий склад 51 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» заздалегідь підготував важку інженерну техніку для боротьби зі стихією. Щоби вчасно прийти на допомогу дорожнім службам та комунальникам, військовослужбовцями Володимир-Волинського гарнізону був підготовлений шляхопрокладач БАТ-2 та визначили завдання для його екіпажу.

Зважаючи на те, що цього року Волинська область уникнула надзвичайного снігового колапсу, однак допомога знадобилася мешканцям Рівненщини та Львівщини, які потерпали від снігового шторму. Днями, до 51 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» надійшов тривожний сигнал. Екіпаж БАТа під командуванням начальника інженерної служби військової частини майора Олега Побережнюка здійснив завантаження важкої інженерної машини на тягач МАЗ-357 і, за наказом командування, вирушив для здійснення аварійно-рятувальних робіт у район населеного пункту Млинів, що на Рівненщині. Екіпаж артилерійського тягача працював у цьому районі дві доби. За важелями важкої машини перебував досвідчений водій старший сержант Вадим Веремчук. За цей час від снігових переметів розчистили понад 60 кілометрів доріг.

У результаті роботи волинських військовослужбовців, відновили рух до населених пунктів Масляна, Новини Богушівка, Привітне, Терешів, Пісників, Певжа, Бакорин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 5 Лютого 2014 15:28
Прохання до п.Романюка розчистити дорогу до Золочівки і Боремля,Вже 9 днів немає доїзду,Зараз рибка добре клює.
777+1 Показати IP 8 Лютого 2014 15:41
На базарі добре клює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus