USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міська влада - за притулок, а не кастрацію тварин. Однак грошей нема

15 Жовтня 2009 15:15
Переспрямовувати кошти, за які відловлюють бродячих тварин, на їх стерилізацію, у міськраді не збираються. Про це луцький міський голова повідомив 15 жовтня репортеру «Волинських новин».
Переспрямовувати кошти, за які відловлюють бродячих тварин, на їх стерилізацію, вимагають представники Волинського товариства захисту тварин, які сьогодні під стінами Луцької міської ради влаштували акцію «Досить вбивств». «Захисники» тварин обіцяють стояти цілий день і, можливо, навіть ніч, поки влада не погодиться на їхні умови.
Однак міський голова Богдан Шиба у коментарі «ВН» зазначив, що стерилізація – це не вихід. «По вулиці мають ходити не безгосподарні собаки, навіть якщо вони стерилізовані, а люди», – наголосив він. Більш схильний міський голова до ідеї створення притулку.  Та коштів на його розбудову, за його словами, принаймні у цьому році, влада не має.
«Я дуже люблю тварин, але ще більше люблю дітей, які неодноразово страждають від нападів бродячих собак», – сказав він.
Притулок буде побудований протягом наступних кількох років - запевнив міський голова.
Довідково:
Згідно з минулорічним розпорядженням луцького міського голови, з метою регулювання популяції бездомних тварин у місті Луцьку громадській організації «Волинське товариство захисту тварин» доручено «організувати проведення стерилізації та повернення бездомних тварин у місця, звідки вони були зібрані»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 17:48
«Захисники» тварин обіцяють стояти цілий день і, можливо, навіть НІЧ, поки влада не погодиться на їхні умови... Мабуть, влада таки погодилася на їхні умови. Бо вже о пів на п'яту біля міської ради не було ні душі
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 19:40
так погодилась, частково..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus