USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада дозволила відремонтувати приміщення луцького суду

26 Липня 2018 13:36
Депутати Луцької міської ради надали дозвіл на ремонт приміщень Луцького міськрайонного суду Волинської області на вулиці Лесі Українки, 24, адже саму будівлю у міськради орендує територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області.

Про це йшлося 25 липня під час засідання 44-ї сесії міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області орендує нежитлове приміщення на вул. Лесі Українки, 24 загальною площею 836,0 кв. м. для розміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області. Річна орендна плата становить одну гривню.

Відтак, територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області звернулося з листом до міської ради про надання дозволу на проведення ремонту частини орендованого приміщення (двох кабінетів).

Відповідно до листа Луцького міськрайонного суду Волинської області перелік ремонтних робіт наступний: шпаклювання та поліпшене фарбування стін, демонтаж дверних коробок, віконних рам та підголи, встановлення дверних блоків та металопластикових вікон, влаштування покриття з лінолеуму, облицювання стін листами гіпсокартону та улаштування підвісних стель «Армстронг».

Відтак, обранці громади підтримали проект рішення про надання дозволу на ремонт приміщень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 26 Липня 2018 16:03
Зроблять, як для себе !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus