USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Міськрада на Волині отримала медичний автомобіль від Латвії

1 Травня 2023 20:52
Офіційна делегація Камінь-Каширської міської ради перебувала з робочим візитом 27-28 квітня 2023 року в Республіці Польща. Під час візиту відбулася зустріч із керівником об’єднання добровільних пожежників Муніципалітету району Південний Курземе Латвійської Республіки Андрисом Ефимовим, який безкоштовно передав міській раді медичний автомобіль VW LT 28 загальною оціночною вартістю 2500,00 євро.

Про це інформують у Камінь-Каширській громаді.

Медичний автомобіль з Латвії буде переданий Збройним силам України для надання першої медичної допомоги та перевезення поранених.

Читати ще: Працівники Луцького комбінату шкільного та студентського харчування придбали для тероборонівців авто

«Латвійські друзі вже надавали безкоштовно Камінь-Каширській міській раді два трактори колісних, два вантажних автомобілі та гуманітарну допомогу для Збройних сил України, а також організовували у 2022 році безкоштовний відпочинок в літньому таборі Латвії для дітей військовослужбовців з Камінь-Каширської громади

Міжнародне українсько-латишське побратимство між Камінь-Каширською міською радою та муніципалітетом Південне Курземе стало завдяки участі у проєкті Асоціації малих міст України та Спілки місцевого самоврядування Латвії «Місцеве самоврядування об’єднує світ заради миру!» – йдеться в повідомленні.

Медичний автомобіль з Польщі до України доставив водій Камінь-Каширської міської ради Василь Кот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus