USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Міськрада звернулася до МВС, СБУ та Генпрокурора щодо бездіяльності поліції у перенесенні Старого ринку

10 Лютого 2020 19:19
Луцька міська рада звернулася до керівників МВС, СБУ та Генерального прокурора щодо бездіяльності обласної та міської поліції, повідомили у прееслужбі міськради.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся із заявою до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, голови Служби безпеки України Івана Баканова та Генерального прокурора України Руслана Рябошапки щодо бездіяльності працівників Луцького відділу поліції та Головного управління Національної поліції у Волинській області під час виконання рішення Луцької міської ради від 29.01.2020 № 69/1 «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою».

Достовірно знаючи, що назване вище рішення міської ради є чинним, воно не скасоване та не зупинене жодною судовою інстанцією, працівники поліції не спромоглись забезпечити невтручання невідомих осіб в роботу працівників департаменту муніципальної варти, які намагались виконати законне рішення органу місцевого самоврядування – очистити територію земельної ділянки, що знаходиться у комунальній власності, шляхом демонтажу розміщених на ній об’єктів.

Тож Луцька міська рада просить вжити заходів реагування до керівництва Головного управління Національної поліції у Волинській області щодо забезпечення працівниками поліції належної охорони громадського порядку під час проведення демонтажу металевих конструкцій частини Центрального ринку.

Крім того, міська рада звернулася на Урядову «гарячу лінію» щодо надання оцінки бездіяльності працівників поліції під час проведення заходів із демонтажу контейнерів та інших конструкцій розміщених на земельній ділянці на вулиці Глушець, 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Луцьк Показати IP 10 Лютого 2020 19:43
Не лише поліція має реагувати на ситуацію.Пожарники хай перевірять елементарне -гідранти,доізд у разі пожежі, Санпепідемстанція хай відкриє очі на цей ср_ч, а налогова займеться цими "підприємцями".Думаю нікого вивозити не прийдеться,самі заберуться
Газы Показати IP 10 Лютого 2020 20:18
Спотчатку добуйте дiтям школу, а потiм вже вiзмiться за ринок !
Лучани до Газы Показати IP 10 Лютого 2020 21:45
До чого школа до Старого базару??? Ці питання ніяк не пов'язані одне з другим! Аби бовкнути
Во як Показати IP 10 Лютого 2020 20:38
Правильно, звільнити усіх поліцейських без винятку! Цікаво, а як потім то ситуація буде розвиватися...
К.лучанин Показати IP 10 Лютого 2020 20:57
Секретар міської ради, не є законно обраним мером Луцька. Це тимчасовик - до виборів! Вони створюють хаос та бардак у Луцьку. При чому тут поліція? Шпига чітко сказав, що це компетенція поліції. Що вже забули майдан, коли втягували міліцію та Беркут в розборки і чим це закінчилось? Комусь дуже хочеться повторення у Луцьку. Судові справи ще попереду. Суд має вирішити законність рішень міськради. Треба обєктивно вирішувати питання, а не більшовицькими методами.
Анонім до К.лучанин Показати IP 10 Лютого 2020 22:41
Бардак і хаос у Луцьку!!! Скільки можна терпіти тих базарників!!?! На старому ринку антисанітарія. Базарники Перекривають рух на Богдана Хмельницького, то біля ринку. Верховний суд давно вже все вирішив. ДО ЗУСТРІЧІ НА ОКРУЖНІЙ.
Анонім Показати IP 10 Лютого 2020 21:04
Так. А також прошу вищеперераховані органи - посприяти нарешті виборам мера міста (ато вже три роки як безвладдя в Луцьку). А разом з тим розібратись з ремонтом школи на Чернишевського. Посприяти встановити зупинку біля Нашого краю на Шевченка на і т.д.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Лютого 2020 04:17
ВР має проголосувати.
І жаль, і сором ! Показати IP 10 Лютого 2020 21:32
Все йде так, як треба. Не робіть поспішних кроків. Напористий і неспішний поступ зумовлює робити неадекватні поступки і кожен новий день готує нові виклики . Зараз в апогеї протистояння і психологічному зриві проявляться нові факти, симптоми, аргументи і маркери, які пригасять той незагнузданий запал. Просто, треба надати можливість наробити помилок, а потім холоднокровно переграти своїх візаві. Деякі блюда треба подавати холодними. Ефективним методом ведення завоювань є облога. Навіть Луцький замок таке в своїй історії бачив. Не завжди пряма дорога є коротшою .Тут результат уже заздалегіь прогнозований, просто довго будуть тріщини шпаклювати і в прямому і в переносному значенні ! Пожинаємо плоди і дурі, і захланства, і некерованої жадоби до зелені , периферійної корупції і низької культури !
Правдоруб Показати IP 10 Лютого 2020 21:33
Буде весело коли прокуратура та СБУ прийме сторону базарників)))
Базару не буде Показати IP 10 Лютого 2020 22:27
Чим би це не закінчилося - торгівлі вже там не буде. Покупець втрачений. Кожен вже знайшов собі альтернативу і не буде чекати поки там чубляться. Дивує, що цього не розуміють підприємці. Мали б мати комерційну смикалку.
Хамло до Базару не буде Показати IP 11 Лютого 2020 00:03
Ще не відомо чи не буде позовів до міської ради, щодо втрати комерційної привабливості Центрального ринку, через інформаційні атаки і перевищення повноважень у вигляді спроб демонтажу об'єктів, без рішення суду і належних документів.
Покупець до Базару не буде Показати IP 11 Лютого 2020 00:37
А я чекаю і багато хто чекає. Вже один раз було переселення і що? Ну з'їздив пару раз на ДПЗ і забув, а зараз навіть і думати не хочу. Ніхто по гуртових загальноукраїнських цінах, як у Дніпрі, у Харкові, Києві і дещо навіть у Рівному там продавати не буде, а тому той базар приречений був ще з самого початку. Власне я чекаю коли перемолотять половину контейнерів та врешті решт наведуть порядок і ніяк не перенесуть, бо ходити мені зручно саме на старий ринок. А не буде тут ринку, збанкрутіють і ті хто зараз сидить довкола в магазинчиках і вухами хлопає. Все попереду.
Луцьк Показати IP 10 Лютого 2020 23:05
Куплю контейнер на старому ринку!
Лучани Показати IP 11 Лютого 2020 01:13
Базарні торгаші поводяться як злодії. Зайняли чуже майно, землю. Та не хочуть звільняти. Правоохонці зайняли позицію страуса, хоча вони би мали розяснити баригам поняття приватної,комунальної,чи державної власності.
Отакої Показати IP 11 Лютого 2020 08:32
Секретар міської ради?Отакої.І від коли це диво сталось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus