USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міський голова Луцька використовує своє службове становище

19 Вересня 2013 07:37
Міський голова Луцька Микола Романюк під час головування на пленарних засіданнях міськради порушує вимоги закону та регламенту. До такого висновку дійшла постійна комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Так, Микола Романюк неодноразово використовує право коментування чи зауважень на окремі виступи

На думку комісії, висловлювання головуючого під час пленарного засідання повинні стосуватись виключно процедурних питань (оголошення про початок розгляду та обговорення, надання слова, перехід до голосування тощо).

У своїх висновках та рекомендаціях комісія дійшла до того, що Микола Романюк використовує статус головуючого для можливості проголошення свого виступу останнім, підсумовуючи та аналізуючи усе сказане та висловлює власну думку. Такі ініціативи міського голови не обліковуються за часом. Більше того, Микола Романюк ще й дозволяє собі критикувати депутатів, докоряти їм за їхні дії. На думку комісії, цим мер порушує Регламент, адже схиляє народних обранців до вигідного йому голосування. Тож в майбутньому Микола Романюк мав би записуватися для виступу на рівні з іншими депутатами.

Ще комісія звертає увагу на ту обставину, що Луцький міський голова без одержання процедурного рішення ради надавав право на виступ своїм заступникам, керівникам виконавчих органів ради, депутатам Волинської обласної ради та народним депутатам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 19 Вересня 2013 08:38
В цю комісію входять Осіпов та Шиба, які мають персональну ненависть до Романюка. Краще би за ДАЇ та міліцією дивилися.
я Показати IP 19 Вересня 2013 08:43
Це ви, шановні депутати, використовуєте своє становище і пишете всяку х... , показуючи свою неспрможність, тільки писати і вмієте, робите все, щоб поліпшити своє матеріальне становище та захистити свій бізнес. Що трохи пробує Романюк порушити ваші плани? Правильно робить.
Юрій Показати IP 19 Вересня 2013 09:32
Скільки можна цих ідіотів-депутатів,так би мовити "випускати в ефір"?
Ласковая Показати IP 19 Вересня 2013 12:54
Ви ж їх самі обирали, тепер слухайте.
Факт Показати IP 19 Вересня 2013 17:43
Більшість ради під Романюком тому що хоче те й робить, а зауваження щодо надання слова присуднім депутатам вищих рівнів чи керівникам органів Луцькради слова з області маразму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus