USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Місцеві депутати мають брати активну участь у вирішенні питань громад, - Ірина Констанкевич

28 Грудня 2017 07:19
Днями пройшла нарада партактиву Камінь-Каширського УКРОПу. Участь у підсумковій нараді взяли народний депутат України Ірина Констанкевич та голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Про підсумки роботи Камінь-Каширської партійної організації розповіла Світлана Сидорук, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

До речі, зараз у Камінь-Каширській районній організації УКРОПу налічується 251 член партії, з них 93 депутати місцевих рад.

В обговоренні важливих питань взяли участь Анатолій Філюк, Сергій Лях, Ігор Каденчук, Вікторія Богач, Наталія Ковальчук.

Передусім зверталася увага на такі питання, як співпраця із органами влади та робота із громадами. Для депутатів, зокрема, наголошувалося, що вони повинні активно долучатися до написання та розробки проектів, спрямованих на вирішення важливих для жителів району питань.

Поряд з цим народний депутат Ірина Констанкевич наголосила, що депутати УКРОПу повинні не лише залучати гроші у регіон, а й стежити за їх використанням.

«Дуже важливо, щоб кошти, які надішли на реалізацію того чи іншого проекту із держаного, обласного чи районного бюджетів, були використані належним чином – раціонально, ефективно та вчасно», – сказала Ірина Мирославівна.

Підтримав у цьому її і радник голови Волинської обласної ради, голова фракції «УКРОП» у облраді Вячеслав Рубльов.

«УКРОП – це величезна команда однодумців, які хочуть і можуть змінити життя Волині та України», – наголосив Вячеслав Рубльов.

Ірина Мирославівна та Вячеслав Володимирович подякували за результати роботи, окреслили основні стратегічні завдання на 2018 рік та привітали усіх із Новим Роком і Різдвом Христовим!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus