USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Місцеві вибори можуть відтермінувати

26 Березня 2015 14:45
На два роки через конституційну реформу можуть відкласти місцеві вибори. Про це інфомрує Європейська правда.

Нині всерйоз розглядається сценарій перенесення місцевих виборів – до завершення конституційної реформи.

"Нині є два варіанти. Або вибори пройдуть за старими правилам і в межах старих громад, або будуть відтерміновані", - запевнив один зі співрозмовників "Європейської правди".

Варто зазначити, що цю інформацію підтвердив голова комітету Верховної ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

З його слів, наразі обговорюється варіант відкладення місцевих виборів на два роки, проте згоди щодо цього немає.

"Особисто я проти такого сценарію", - сказав депутат.

Водночас, як зазначається, у Раді Європи у співпраці з якою проводиться реформа, будуть готові йти на поступки Україні навіть у виборному питанні.

Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд, який завжди виступає проти будь-яких відтермінувань виборчої кампанії, в розмові з "Європейською правдою" не став апріорі заперечувати таку можливість.

"Якщо нам направлять такий запит, ми дамо свою відповідь, та наразі у мене немає позиції", - ухилився він від коментаря.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд заявив, що Україна має внести зміни до Конституції до проведення місцевих виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Наталка Показати IP 26 Березня 2015 14:58
Знущаються. Багато людей з нетерпінням ждуть тих виборів. Їх потрібно було зробити ще разом з президентськими. Комусь це дуже вигідно.
айяяй Показати IP 26 Березня 2015 15:14
Мабуть ще не все зрізали з держави, ще б хоч роки два. Гнати паганою метлою, а то ніколи нам не вирватись з іхніх лап загребушіх. де ми зараз це іх вина і ще маємо терпітим..... НІ...НІ... НІ.
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 15:37
Видно "розклад" не на їх користь. Тому і відтерміновують.
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 16:33
за сьогоднішніх рейтингів вибори не вигідні.
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 17:33
децентралізації напевно можна не чекати, все бабло як шурувало на Київ, так і далі буде
!!! Показати IP 26 Березня 2015 21:51
Якщо зірвуть вибори,тоді Третій Майдан поставить крапку жидовсько-більшовистському режимові! Вони до цього впевнено йдуть і давно на це заслужили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus