USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Містичне Середньовіччя: випустили кліп про луцькі підземелля

24 Серпня 2023 08:51
Музейний простір «Окольний замок» презентував промоційний ролик. У відео зображено не тільки стародавні підземелля. У роботі відтворено й середньовічний Луцьк із його таємницями та містичними історіями.

Перенестися в ту епоху лицарів і монахів-єзуїтів, власне, можна, відвідавши нещодавно відкритий музей. Його облаштували у відновлених підземеллях вежі Чорторийських і монастиря єзуїтів.

Режисер відеороботи – Олександр Стеренчук. Оператор-постановник – Антон Аношин. Асистент оператора – Юрій Бочко.

Акторами виступили звичайні лучани: Олена Круковська, Яна Бренич, Дмитро Мандзюк, Андрій Зарицький, Сергій Ващук, Олександр Стеренчук, Олена Кузьмич, Андрій Мошковський, Андрій Рейкін, Аліна Демкова, Інна Куса та Дмитро Шость.

Переглянути ролик можна за посиланням.

Нагадаємо, музейний простір «Окольний замок» у Луцьку відкрили 14 липня.

Новий туристичний об’єкт вражає не тільки масштабами проведеної реконструкції, а й створеною експозицією в 500-літніх підземеллях: галереєю лицарства, виставкою навчального процесу в єзуїтському колегіумі, голограмою привида, силіконовою фігурою монаха-єзуїта, мультимедійною системою з інтерактивним смарт-табло, шоломами віртуальної реальності та іншими атракціями.

Відвідати музейний простір «Окольний замок» можна щодня з 10:00 до 19:00.

Вхід – із дворика коледжу університету харчових технологій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 25 Серпня 2023 05:18
для пенсіонерів вартість квитка - 80 грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus